La 8a edició de triXilxes #sindrafting està tot preparat per a celebrar-se.

La competició de triXilxes #sindrafting tindrà lloc diumenge 7 de maig a Xilxes, una localitat de la província de Castelló.

Esports 03 de mayo de 2023 Andrea Andreu Andrea Andreu
f4aa92b3e3328c9d4c76ad57876cae54b16b417ac0e46d7b1376d31c5c82e8e6

La competició de triXilxes #sindrafting promet ser un esdeveniment emocionant amb la participació de destacats esportistes com Guillem Montiel, Carlos Oliver, Emilio Aguayo, Yaiza Saiz, Guillem Rojas, Peru Alfaro, Marta Sánchez i molts altres. Es preveu un total de 578 participants en la competició.

Aquells que no puguin assistir en persona a l'esdeveniment podran seguir-lo en directe a través del compte de YouTube de Planeta Triatló, amb una transmissió en streaming que començarà al voltant de les 7.45 hores del diumenge, just abans de l'inici de la prova de natació.

La competició començarà a les 6.45 hores amb l'entrada a l'àrea de transició al pàrquing de la platja dels Cases. La crida per a l'inici de la competició tindrà lloc a les 7.45 hores, i l'eixida de la prova de natació serà a les 8.00 hores.

La prova consistirà en 1500 metres de natació, 60 km de ciclisme #sindrafting que passarà per les localitats de Xilxes, La Llosa, Moncofa, Nules i La Vall d'Uixó, i finalment 15 km de carrera a peu a la platja de Xilxes.

Abans de la competició, el dissabte 6 de maig, hi haurà una jornada plena d'activitats prèvies. A les 9.30 hores, al pàrquing de la platja del Cirerer, començarà l'esdeveniment Lideresas Amazones Castelló amb Yaiza Saiz, destinat a aquelles persones interessades en fer els seus primers passos en el triatló i millorar les seves habilitats en les transicions, el ciclisme i la carrera a peu. A més, es realitzarà una Masterclass de Zumba, hi haurà una Fira del Corredor i carreres infantils, entre altres activitats. Per a més informació sobre les activitats i els horaris, es pot consultar la pàgina web www.trixilxes.com.

Més de 150 voluntaris s'han ofert per ajudar a garantir que l'esdeveniment es desenvolupi sense problemes. A més, es realitzarà un ampli dispositiu de seguretat que inclou 4 ambulàncies, 4 motos aquàtiques, 3 embarcacions, 12 caiacs/taules de paddlesurf i un metge amb moto per supervisar la salut dels participants.

La prova està organitzada pel club Trilavall i l'ajuntament de Xilxes, amb el suport de la Diputació de Castelló, Castelló Sud i la Generalitat Valenciana, a més del patrocini de 226ERS, Blumaq, Zone3, ANADA València i Sporcks.

Te puede interesar
Lo más visto