L'Ajuntament d'Onda ha presentat el segell commemoratiu pel 775 aniversari de la seua Carta Pobla.

L'acte de presentació del segell commemoratiu pel 775 aniversari de la Carta Pobla d'Onda s'ha realitzat a la Casa de la Cultura, situada al carrer Balmes, 2. A més de la presentació del segell, en aquest mateix espai cultural s'ha organitzat una exposició dedicada a aquest document històric.

General 03 de mayo de 2023 Andrea Andreu Andrea Andreu
FN-. Onda sello

El Cercle Filatèlic, Numismàtic i de Col·leccionisme Ibn al-Abbar, juntament amb membres de l'Ajuntament d'Onda, ha presentat el segell commemoratiu pel 775 aniversari de la Carta Pobla. Aquest segell té valor postal i pot ser utilitzat per a enviaments.

Des de l'any 2007, el Cercle Filatèlic, Numismàtic i de Col·leccionisme Ibn al-Abbar d'Onda ha editat més de 50 segells d'aquest tipus, amb l'objectiu de donar a conèixer festejos, esdeveniments i llocs emblemàtics de la ciutat. El Cercle té una activitat ininterrompuda de 30 anys i ha contribuït a promoure la cultura en la localitat d'Onda. A través de la seva dedicació a la filatèlia, la numismàtica i el col·leccionisme, el Cercle ha enriquecido la vida cultural de la ciutat i ha posat en valor el seu patrimoni històric i cultural.

Te puede interesar
Lo más visto