Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

La Fira del Llibre de Castelló ha reservat un espai destacat per al Club Deportiu Castelló, Relats de Dones i una història de pandèmia, que seran els grans protagonistes de l'esdeveniment literari.

L'Ajuntament de Castelló presenta a l'Hort dels Corders les edicions municipals dels autors Jaume Garcia Llorens, Ferran Andrés, Ana María Guillaume, Neus Chillida i Fernando Peña.

Cultura 03/05/2023 Redacció Redacció
02 05 2023 - PRESENTACIO RELAT DE DONES 2

L'Ajuntament de Castelló participa activament a la Fira del Llibre amb la presentació de tres edicions que pertanyen a diferents col·leccions municipals. Aquestes obres es troben disponibles per a la venda a l'estand de l'Ajuntament durant la 39ª edició de la Fira del Llibre, que se celebra a la plaça Hort dels Corders des del dimarts 2 de maig fins al divendres 5 de maig.

La primera presentació va tenir lloc el dimarts 2 de maig a les 18.00 hores, amb el llibre dels Premis Relats de Dones 2023 de Feminismes. Les autores, Ana María Guillaume amb la seva obra "Tres puntos de estaño", ambientada a l'Argentina, i Neus Chillida amb "39ºN–0ºO", que recorda les coordenades del meridià de Greenwich a Castelló, van ser les encarregades de presentar les seves obres.

Dijous serà el torn de l'autor i professor Fernando Peña, que presentarà i signarà "Carrers buits i cases: plenes. Diari imprevist d'una Magdalena insòlita". Aquesta obra tracta l'arribada imprevista de la pandèmia de la COVID-19 a Castelló i les seves conseqüències per als habitants de la ciutat. L'acte tindrà lloc a les 18.00 hores, a l'espai central de la Fira, i comptarà amb la presentació a càrrec del dibuixant i il·lustrador Joan Montañés 'Xipell'.

Finalment, el divendres 5 de maig, a les 12.00 hores, es realitzarà la presentació i signatura del llibre "El Club Esportiu Castelló, un equip centenari. Futbol, llengua i identitat". Els autors, Ferran Andrés i Jaume Garcia Llorens, juntament amb la fotoperiodista Carme Ripollés, seran els encarregats de presentar aquesta obra que repassa la trajectòria històrica del CE Castelló i establir una relació identitària entre l'equip i la societat castellonenca, utilitzant la llengua com a instrument d'estudi i fil conductor.

Te puede interesar

Presentacio_logo_papa_luna_1

Peníscola posa imatge a l'Any Papa Luna

Redacció
Cultura 29/03/2023

El consistori ha creat un logotip que ha integrat en la seua imatge corporativa i projectarà en cadascuna de les seues comunicacions institucionals per a testificar el seu compromís amb la divulgació de la seua condició de Ciutat Pontifícia

Lo más visto

Newsletter