La Fira del Llibre de Castelló ha reservat un espai destacat per al Club Deportiu Castelló, Relats de Dones i una història de pandèmia, que seran els grans protagonistes de l'esdeveniment literari.

L'Ajuntament de Castelló presenta a l'Hort dels Corders les edicions municipals dels autors Jaume Garcia Llorens, Ferran Andrés, Ana María Guillaume, Neus Chillida i Fernando Peña.

Cultura 03 de mayo de 2023 Andrea Andreu Andrea Andreu
02 05 2023 - PRESENTACIO RELAT DE DONES 2

L'Ajuntament de Castelló participa activament a la Fira del Llibre amb la presentació de tres edicions que pertanyen a diferents col·leccions municipals. Aquestes obres es troben disponibles per a la venda a l'estand de l'Ajuntament durant la 39ª edició de la Fira del Llibre, que se celebra a la plaça Hort dels Corders des del dimarts 2 de maig fins al divendres 5 de maig.

La primera presentació va tenir lloc el dimarts 2 de maig a les 18.00 hores, amb el llibre dels Premis Relats de Dones 2023 de Feminismes. Les autores, Ana María Guillaume amb la seva obra "Tres puntos de estaño", ambientada a l'Argentina, i Neus Chillida amb "39ºN–0ºO", que recorda les coordenades del meridià de Greenwich a Castelló, van ser les encarregades de presentar les seves obres.

Dijous serà el torn de l'autor i professor Fernando Peña, que presentarà i signarà "Carrers buits i cases: plenes. Diari imprevist d'una Magdalena insòlita". Aquesta obra tracta l'arribada imprevista de la pandèmia de la COVID-19 a Castelló i les seves conseqüències per als habitants de la ciutat. L'acte tindrà lloc a les 18.00 hores, a l'espai central de la Fira, i comptarà amb la presentació a càrrec del dibuixant i il·lustrador Joan Montañés 'Xipell'.

Finalment, el divendres 5 de maig, a les 12.00 hores, es realitzarà la presentació i signatura del llibre "El Club Esportiu Castelló, un equip centenari. Futbol, llengua i identitat". Els autors, Ferran Andrés i Jaume Garcia Llorens, juntament amb la fotoperiodista Carme Ripollés, seran els encarregats de presentar aquesta obra que repassa la trajectòria històrica del CE Castelló i establir una relació identitària entre l'equip i la societat castellonenca, utilitzant la llengua com a instrument d'estudi i fil conductor.

Te puede interesar
1000x667MUSEOS8

Castelló celebra el Dia Internacional dels Museus

Redacció
Cultura 17 de mayo de 2024

El dissabte 18 de maig, els Museus de Castelló, com l'Espai d'Art Contemporani, acullen activitats dirigides a tots els públics des de les 10.00 hores. Durant la jornada es realitzaran visites guiades, activitats familiars, intervencions musicals i tallers

Lo más visto