La Fira del Llibre de Castelló ha reservat un espai destacat per al Club Deportiu Castelló, Relats de Dones i una història de pandèmia, que seran els grans protagonistes de l'esdeveniment literari.

L'Ajuntament de Castelló presenta a l'Hort dels Corders les edicions municipals dels autors Jaume Garcia Llorens, Ferran Andrés, Ana María Guillaume, Neus Chillida i Fernando Peña.

Cultura 03 de mayo de 2023 Andrea Andreu Andrea Andreu
02 05 2023 - PRESENTACIO RELAT DE DONES 2

L'Ajuntament de Castelló participa activament a la Fira del Llibre amb la presentació de tres edicions que pertanyen a diferents col·leccions municipals. Aquestes obres es troben disponibles per a la venda a l'estand de l'Ajuntament durant la 39ª edició de la Fira del Llibre, que se celebra a la plaça Hort dels Corders des del dimarts 2 de maig fins al divendres 5 de maig.

La primera presentació va tenir lloc el dimarts 2 de maig a les 18.00 hores, amb el llibre dels Premis Relats de Dones 2023 de Feminismes. Les autores, Ana María Guillaume amb la seva obra "Tres puntos de estaño", ambientada a l'Argentina, i Neus Chillida amb "39ºN–0ºO", que recorda les coordenades del meridià de Greenwich a Castelló, van ser les encarregades de presentar les seves obres.

Dijous serà el torn de l'autor i professor Fernando Peña, que presentarà i signarà "Carrers buits i cases: plenes. Diari imprevist d'una Magdalena insòlita". Aquesta obra tracta l'arribada imprevista de la pandèmia de la COVID-19 a Castelló i les seves conseqüències per als habitants de la ciutat. L'acte tindrà lloc a les 18.00 hores, a l'espai central de la Fira, i comptarà amb la presentació a càrrec del dibuixant i il·lustrador Joan Montañés 'Xipell'.

Finalment, el divendres 5 de maig, a les 12.00 hores, es realitzarà la presentació i signatura del llibre "El Club Esportiu Castelló, un equip centenari. Futbol, llengua i identitat". Els autors, Ferran Andrés i Jaume Garcia Llorens, juntament amb la fotoperiodista Carme Ripollés, seran els encarregats de presentar aquesta obra que repassa la trajectòria històrica del CE Castelló i establir una relació identitària entre l'equip i la societat castellonenca, utilitzant la llengua com a instrument d'estudi i fil conductor.

Te puede interesar
Lo más visto