Rafa Simó destaca la gestió del govern de Ximo Puig, que ha aconseguit una notable reducció de l'atur a la província de Castelló.

El cap de llista a les Corts per Castelló ha destacat que actualment hi ha un increment del 23% en el nombre d'afiliats a la seguretat social en comparació amb el mes de juny de 2015. A més, ha assenyalat que la proporció de contractes indefinits ha augmentat del 10% al 18%.

Política 03 de mayo de 2023 Redacció Redacció
IMG_2159

El cap de llista del PSPV-PSOE a les Corts per Castelló, Rafa Simó, ha ressaltat els èxits de la gestió del govern del president Ximo Puig en els últims huit anys, destacant una reducció de l'atur en un 32% a la província de Castelló. A més, ha assenyalat un augment del 23% en el nombre d'afiliats a la seguretat social i un increment dels contractes indefinits del 10% al 18% des de juny de 2015.

Simó també ha destacat els avanços en l'àmbit de l'educació, com l'augment de professorat, la millora d'infraestructures, la gratuïtat dels llibres de text i l'increment de les beques. En matèria de sanitat, ha destacat l'augment de professionals sanitaris, les inversions en hospitals i centres de salut, l'eliminació del copagament farmacèutic i l'accés gratuït al tractament de l'hepatitis C.

El cap de llista també ha mencionat altres polítiques i iniciatives com els fons de cooperació, l'atracció d'inversió estrangera, la reforma fiscal, les polítiques actives antidespoblament, l'impuls del feminisme i els reptes per als propers anys en l'àmbit de l'habitatge, l'estat de benestar i la transició energètica.

Simó ha informat que durant la precampanya ha recorregut diversos municipis de la província de Castelló, mantenint reunions amb diferents col·lectius i entitats per escoltar les inquietuds i explicar la gestió del seu partit.

Cal destacar que en el mateix desdejuni informatiu s'han presentat els candidats i les candidates de la llista autonòmica, que es caracteritza per la diversitat territorial, l'experiència combinada amb la joventut i el fort arrelament al municipalisme i al feminisme.

Te puede interesar
Lo más visto