L'Oficina Accelera Pime de la Diputació ha posat en marxa els primers tallers i jornades destinades a empreses i persones emprenedores.

Per participar en el taller "Màrqueting digital i ecommerce per a emprendre" de l'Oficina Accelera Pime de la Diputació, les persones interessades poden inscriure's mitjançant el procediment establert.

General 04 de mayo de 2023 Redacció Redacció
discussing-marketing-2021-09-24-03-31-38-utc

Per a les persones emprenedores interessades en el taller "Màrqueting digital i ecommerce per a emprendre" que es realitzarà el dimarts 9 de maig, es pot accedir al procés d'inscripció mitjançant l'enllaç proporcionat (https://goo.su/zCqcaNz).

A més, del 8 al 12 de maig es durà a terme la jornada "Com liderar la transformació digital en l'empresa" en diferents Centres CEDES de la província. Les empreses poden assistir a les sessions presencials en els Centres CEDES de Vall d'Alba, Albocàsser, Segorbe, Morella i Llucena, de 9:30 a 13:30 hores.

També es realitzarà el "Cicle Connectivitat i Ciberseguretat", tant en línia com presencial, al Centre CEDES Segorbe. El Webinar en línia tindrà lloc el dimarts 23 de maig de 09:30 a 11:30 hores, mentre que el Networking es realitzarà en persona al Centre CEDES Segorbe el dijous 25 de maig de 09:30 a 12:30 hores, amb opció de seguir-ho en línia.

Les Oficines Accelera Pyme Rural (OAPR) tenen com a objectiu ajudar les petites i mitjanes empreses de les zones rurals de Castelló a millorar la seva competitivitat mitjançant l'ús de les eines TIC. Aquestes oficines ofereixen suport personalitzat i programes de divulgació per a ajudar les empreses a tenir èxit en l'entorn digital.

Te puede interesar
Lo más visto