L'Ajuntament de Borriana, a través de l'alcaldessa Maria Josep Safont, ha destacat la importància d'invertir en la millora de les instal·lacions públiques educatives.

S'inclou la reforma de diversos centres educatius a Borriana, com ara el CEE Pla d'Hortolans, el CEIP Penyagolosa, Vilallonga i el Roca i Alcaide. Aquestes reformes tenen com a objectiu millorar les instal·lacions i les condicions dels centres educatius per a garantir un entorn adequat per a l'aprenentatge dels estudiants.

Educació 05 de mayo de 2023 Redacció Redacció
2023-05-05 Borriana Educació

La candidata socialista a l'Alcaldia de Borriana, Maria Josep Safont, ha destacat la importància de la renovació i millora de les instal·lacions educatives públiques com a prioritat en el seu projecte de futur. Safont ha explicat que l'educació dels xiquets i xiquetes sempre ha estat una de les seves prioritats i que continuarà treballant per millorar els centres educatius mitjançant recursos municipals i inversions a través del Pla Edificant de la Conselleria d'Educació.

En concret, Safont ha mencionat la reforma dels centres CEE Pla d'Hortolans i dels CEIP Roca i Alcaide i Vilallonga com a actuacions incloses en el Pla Edificant que es desenvoluparan en la pròxima legislatura. El projecte de reforma del CEE Pla d'Hortolans està a punt de licitar-se amb un pressupost de 2,5 milions d'euros. Pel que fa al Roca i Alcaide, s'ha sol·licitat a la Conselleria d'Educació la delegació de competències per a l'execució de les obres de rehabilitació i ampliació, amb una inversió de 5 milions d'euros per part de la Generalitat. Respecte al Vilallonga, ja s'ha començat a redactar la memòria del projecte, amb una inversió prevista de més d'un milió d'euros.

Safont destaca la importància de millorar les infraestructures educatives i el seu entorn per proporcionar als xiquets una experiència educativa de qualitat. S'han realitzat millores en les infraestructures de tots els CEIP en els últims huit anys, especialment en el Josep Iturbi i el Penyagolosa, i la candidata socialista s'esforçarà per desbloquejar la construcció del nou IES Jaume I defensant l'interès públic del municipi.

En resum, invertir en la millora de les instal·lacions educatives públiques és considerat per Safont com una construcció d'un futur millor per a tota la ciutadania de Borriana.

Te puede interesar
Lo más visto