La Conselleria de Justícia ha realitzat l'adquisició de 200 equips de radi per a la Policia de la Generalitat.

Els nous terminals de radiocomunicació adquirits per la Conselleria de Justícia seran distribuïts entre les comissaries de Castelló, València, Elx i Alacant.

General 05 de mayo de 2023 Andrea Andreu Andrea Andreu
DSC08412 (1)

La Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública ha adquirit 200 terminals de radiocomunicació per a la Policia de la Generalitat. Aquests terminals seran distribuïts entre les comissaries de València, Alacant, Elx i Castelló. Els terminals triats són dispositius moderns i funcionals, amb característiques avançades com privacitat en les comunicacions, disseny ergonòmic i resistent, pantalla d'alta resolució, GPS integrat, missatgeria de text i botó d'emergència.

L'empresa Tecnitrán Telecomunicacions ha estat l'encarregada de subministrar els equips de la marca Motorola Solutions i també serà responsable del manteniment dels mateixos. Aquesta adquisició permetrà substituir i modernitzar la flota actual de la Policia de la Generalitat, millorant les seves capacitats de comunicació i contribuint a la seva tasca de mantenir la seguretat pública.

Te puede interesar
Lo más visto