Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

La Conselleria de Justícia ha realitzat l'adquisició de 200 equips de radi per a la Policia de la Generalitat.

Els nous terminals de radiocomunicació adquirits per la Conselleria de Justícia seran distribuïts entre les comissaries de Castelló, València, Elx i Alacant.

General 05/05/2023 Redacció Redacció
DSC08412 (1)

La Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública ha adquirit 200 terminals de radiocomunicació per a la Policia de la Generalitat. Aquests terminals seran distribuïts entre les comissaries de València, Alacant, Elx i Castelló. Els terminals triats són dispositius moderns i funcionals, amb característiques avançades com privacitat en les comunicacions, disseny ergonòmic i resistent, pantalla d'alta resolució, GPS integrat, missatgeria de text i botó d'emergència.

L'empresa Tecnitrán Telecomunicacions ha estat l'encarregada de subministrar els equips de la marca Motorola Solutions i també serà responsable del manteniment dels mateixos. Aquesta adquisició permetrà substituir i modernitzar la flota actual de la Policia de la Generalitat, millorant les seves capacitats de comunicació i contribuint a la seva tasca de mantenir la seguretat pública.

Te puede interesar

230508_foto_ CV-008 Alto Palancia-Sagunt-València

La Generalitat ha adjudicat el servei públic de transport que connecta els municipis d'interior de l'Alt Palància, Camp de Morvedre i Alt Millars amb Segorbe, Sagunt i València.

Redacció
General 08/05/2023

El servei d'autobusos CV-008, que connectarà els municipis d'interior de l'Alt Palància, Camp de Morvedre i Alt Millars amb Segorbe, Sagunt i València, tindrà un pressupost anual de 659.000 euros. Aquest servei beneficiarà una població estimada de 910.000 habitants distribuïts en 49 municipis de la zona.

Lo más visto

Newsletter