Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

la Diputació de Castelló disposa d'una plataforma de dades obertes que permet la consulta ciutadana d'estadístiques a nivell provincial.

El catàleg de dades obertes de la Diputació de Castelló, Dipcas Oberta, està compost per 97 conjunts de dades que s'agrupen en 18 temàtiques diferents.

General 08/05/2023 Redacció Redacció
datos

La Diputació de Castelló ha implementat un servei de dades obertes molt complet i diversificat. Amb aquesta iniciativa, ofereix als diferents sectors de la societat l'accés a informació estadística rellevant sobre àrees com la salut, el medi ambient, l'educació, l'economia i moltes altres. És encoratjador veure que el catàleg de dades inclou 97 conjunts de dades classificats en 18 temàtiques.

La disponibilitat d'informació geogràfica en 49 dels conjunts de dades és especialment útil per a comprendre millor els aspectes relacionats amb l'enllumenat públic, el planejament urbanístic, la demografia i els equipaments municipals. A més, l'apartat dedicat a la despoblació del territori mostra un compromís de la Diputació per abordar aquesta problemàtica i proporcionar recursos que contribueixin a lluitar contra la despoblació en les àrees rurals.

Aquesta és una gran iniciativa per promoure la transparència i fomentar l'ús eficient dels recursos públics.

Te puede interesar

Lo más visto

rdhggjv

L’alumnat treballador del Taller d’Ocupació de Nules VIII està realitzant importants actuacions de manteniment en diferents llocs del municipi. Aquest taller inclou les especialitats d’obra

Redacció
Economía 23/09/2023

Dins els treballs realitzats per l'alumnat d'obra destaquen la millora i manteniment dels edificis i patis dels CEIP Lope de Vega i Pío XII, entre altres. Els alumnes-treballadors de fusteria han realitzat tasques de manteniment i reparació de mobiliari urbà, jocs infantils de centres educatius i parcs, a més de construir taules de pic-nic i tanques de fusta

sdwdd

El PSPV-PSOE acusa al conseller d'Educació de ser "el paradigma de la insolvència del Consell de Mazón" en provocar "el major caos en l'inici del curs escolar que es recorda"

Redacció
Política 22/09/2023

El portaveu socialista d'Educació a les Corts Valencianes, el castellonenc Jose Luis Lorenz, ha acusat el conseller d'Educació, José Antonio Rovira, de ser "el paradigma de la insolvència del Consell de Mazón" en provocar "el major caos en l'inici del curs escolar que es recorda a la Comunitat Valenciana"

Newsletter