la Diputació de Castelló disposa d'una plataforma de dades obertes que permet la consulta ciutadana d'estadístiques a nivell provincial.

El catàleg de dades obertes de la Diputació de Castelló, Dipcas Oberta, està compost per 97 conjunts de dades que s'agrupen en 18 temàtiques diferents.

General 08 de mayo de 2023 Redacció Redacció
datos

La Diputació de Castelló ha implementat un servei de dades obertes molt complet i diversificat. Amb aquesta iniciativa, ofereix als diferents sectors de la societat l'accés a informació estadística rellevant sobre àrees com la salut, el medi ambient, l'educació, l'economia i moltes altres. És encoratjador veure que el catàleg de dades inclou 97 conjunts de dades classificats en 18 temàtiques.

La disponibilitat d'informació geogràfica en 49 dels conjunts de dades és especialment útil per a comprendre millor els aspectes relacionats amb l'enllumenat públic, el planejament urbanístic, la demografia i els equipaments municipals. A més, l'apartat dedicat a la despoblació del territori mostra un compromís de la Diputació per abordar aquesta problemàtica i proporcionar recursos que contribueixin a lluitar contra la despoblació en les àrees rurals.

Aquesta és una gran iniciativa per promoure la transparència i fomentar l'ús eficient dels recursos públics.

Te puede interesar
Lo más visto