Onda prepara la reobertura del Centre Integral de Majors i Centre de Dia

L'àrea de Benestar Social oferirà teràpies assistencials als ancians que s'incorporaran gradualment al CIM

General 22 de junio de 2020 REDACCIÓ
CIM_10

L'Ajuntament d'Onda està treballant en la reobertura del Centre Integral de Majors (CIM) i el Centre de Dia amb totes les garanties de seguretat per als usuaris. S'estan duent a terme els treballs de neteja i desinfecció així com l'adaptació de les instal·lacions a la normativa i protocols d'higiene marcats per la Generalitat Valenciana.

Des de l'àrea de Benestar Social i Majors s'ha reactivat el contracte amb Mediterrània, l'empresa que gestiona tots dos centres, amb la condició de posar en marxa durant els pròxims dies els serveis assistencials bàsics com el servei de fisioteràpia, podologia, infermeria, glucèmia i tensió, en el cas del CIM.

La reobertura s'anirà produint de forma escalonada, i seran els propis tècnics els qui avisen als usuaris perquè es vagen incorporant de la forma més segura possible.

Per part seua, el Centre de Dia obrirà l'1 de juliol, una vegada desinfectada la instal·lació i adaptada a totes les pautes preventives. Cal recordar que l'Ajuntament ha redactat un Pla de Contingència per a tots dos centres on es detalla els nous procediments que hauran de seguir els treballadors amb la condició de minimitzar el risc de contagi per coronavirus i preservar la salut dels usuaris.

El regidor de Benestar Social, Óscar Valero, ha destacat:  «Treballem duro i a contrarellotge per a reorganitzar espais amb la finalitat d'oferir el millor dels serveis als nostres majors, que són qui ens ho han donen tot i mereixen el millor servei». 

Te puede interesar
Lo más visto