Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Laguna fa una crida a recordar que va ser Alberto Fabra qui va prendre la decisió de retallar 2.200 milions d'euros en els sectors de sanitat i educació.

El candidat del PSPV-PSOE a les Corts per Castelló critica el govern del PP afirmant que durant el seu mandat, van adoptar polítiques que van carregar la crisi econòmica sobre els més vulnerables de la societat.

Política 08/05/2023 Redacció Redacció
Carlos Laguna

Carlos Laguna, candidat del PSPV-PSOE a les Corts per Castelló, critica l'actuació d'Alberto Fabra durant el seu mandat, afirmant que va suspendre en gestió amb les retallades de 2.200 milions d'euros en sanitat i educació. Laguna assenyala que el Partit Popular va carregar la crisi a l'esquena dels més vulnerables i que les retallades van afectar diversos àmbits com escoles, hospitals, dependència, habitatge, medicaments, catàleg ortoprotètic, centres ocupacionals i centres d'atenció a persones amb discapacitat.

El candidat del PSPV-PSOE també destaca les polítiques socials implementades pel Consell de Ximo Puig, com la Llei de la Funció Social de l'Habitatge i el pla d'infraestructures de Serveis Socials Convivint, que han buscat garantir un habitatge digne i impulsar la creació de places en centres públics per als col·lectius més vulnerables.

Laguna subratlla que les retallades i la gestió de Fabra durant la crisi van tenir un impacte negatiu en la ciutadania, mentre que el treball realitzat pel govern de Puig ha buscat revertir aquestes mesures i millorar les polítiques socials. Així mateix, critica que Fabra ara critique les polítiques socials de Puig, considerant-ho una falta de respecte envers els ciutadans que van patir les conseqüències de la seua gestió durant els moments difícils.

Te puede interesar

Lo más visto

rdhggjv

L’alumnat treballador del Taller d’Ocupació de Nules VIII està realitzant importants actuacions de manteniment en diferents llocs del municipi. Aquest taller inclou les especialitats d’obra

Redacció
Economía 23/09/2023

Dins els treballs realitzats per l'alumnat d'obra destaquen la millora i manteniment dels edificis i patis dels CEIP Lope de Vega i Pío XII, entre altres. Els alumnes-treballadors de fusteria han realitzat tasques de manteniment i reparació de mobiliari urbà, jocs infantils de centres educatius i parcs, a més de construir taules de pic-nic i tanques de fusta

sdwdd

El PSPV-PSOE acusa al conseller d'Educació de ser "el paradigma de la insolvència del Consell de Mazón" en provocar "el major caos en l'inici del curs escolar que es recorda"

Redacció
Política 22/09/2023

El portaveu socialista d'Educació a les Corts Valencianes, el castellonenc Jose Luis Lorenz, ha acusat el conseller d'Educació, José Antonio Rovira, de ser "el paradigma de la insolvència del Consell de Mazón" en provocar "el major caos en l'inici del curs escolar que es recorda a la Comunitat Valenciana"

Newsletter