Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

La Diputació de Castelló celebrarà el Dia d'Europa amb diverses activitats dirigides a les Escoles Ambaixadores, així com amb una exposició i la campanya #UnaLlavorPerEuropa.

El pròxim dimarts 9 de maig es realitzaran diferents actes en la plaça de les Aules per celebrar el Dia d'Europa.

General 08/05/2023 Redacció Redacció
Foto arxiu dia d'europa

La Diputació de Castelló ha organitzat diversos actes per celebrar el Dia d'Europa amb les Escoles Ambaixadores, que tindran lloc a la plaça Les Aules el pròxim dimarts 9 de maig.

L'acte començarà a les 12:00 hores amb la participació de les dues escoles ambaixadores. Hi haurà una interpretació de l'himne europeu a càrrec de sis músics de l'IES Llombai, i els alumnes de l'Escola Consolación formaran la bandera europea. A més, es podrà visitar l'exposició "La UE i jo" i l'espai informatiu #LomillordelaUE.

Seguidament, a les 13:30 hores, es realitzarà la presentació de la campanya #UnaLlavorPerEuropa, que està dirigida als centres educatius de la província i que culminarà el pròxim 5 de juny, Dia Mundial del Medi Ambient.

Aquesta campanya té com a objectiu contribuir a la iniciativa "3.000 milions d'arbres d'ací a 2030", mitjançant la creació de "Boletes de vida" que seran plantades pels centres que s'adhereixin.

En aquest acte, comptarem amb la presència del president de la Diputació de Castelló, José Martí, i del diputat encarregat de l'àrea de Relacions Internacionals, Pau Ferrando. Serà una oportunitat per celebrar i promoure els valors europeus i conscienciar sobre la importància de la sostenibilitat i el medi ambient.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter