La Diputació de Castelló celebrarà el Dia d'Europa amb diverses activitats dirigides a les Escoles Ambaixadores, així com amb una exposició i la campanya #UnaLlavorPerEuropa.

El pròxim dimarts 9 de maig es realitzaran diferents actes en la plaça de les Aules per celebrar el Dia d'Europa.

General 08 de mayo de 2023 Redacció Redacció
Foto arxiu dia d'europa

La Diputació de Castelló ha organitzat diversos actes per celebrar el Dia d'Europa amb les Escoles Ambaixadores, que tindran lloc a la plaça Les Aules el pròxim dimarts 9 de maig.

L'acte començarà a les 12:00 hores amb la participació de les dues escoles ambaixadores. Hi haurà una interpretació de l'himne europeu a càrrec de sis músics de l'IES Llombai, i els alumnes de l'Escola Consolación formaran la bandera europea. A més, es podrà visitar l'exposició "La UE i jo" i l'espai informatiu #LomillordelaUE.

Seguidament, a les 13:30 hores, es realitzarà la presentació de la campanya #UnaLlavorPerEuropa, que està dirigida als centres educatius de la província i que culminarà el pròxim 5 de juny, Dia Mundial del Medi Ambient.

Aquesta campanya té com a objectiu contribuir a la iniciativa "3.000 milions d'arbres d'ací a 2030", mitjançant la creació de "Boletes de vida" que seran plantades pels centres que s'adhereixin.

En aquest acte, comptarem amb la presència del president de la Diputació de Castelló, José Martí, i del diputat encarregat de l'àrea de Relacions Internacionals, Pau Ferrando. Serà una oportunitat per celebrar i promoure els valors europeus i conscienciar sobre la importància de la sostenibilitat i el medi ambient.

Te puede interesar
Lo más visto