La nova edició d'Onda Flamenca ha atrafegat milers de visitants que han tingut l'oportunitat de gaudir de la millor música en directe.

Onda Flamenca ha aconseguit reunir a artistes de renom com Antonio Carmona, els Chichos, Fa la gara-gara i l'Hongaresa, entre d'altres, en diferents punts de la ciutat. Aquest festival s'ha consolidat com una cita ineludible per als amants del flamenc, oferint actuacions d'alta qualitat i una gran varietat de propostes musicals.

07 de mayo de 2023 Redacció Redacció
20230506194529_IMG_0189

El dissabte, milers d'amants de la música van visitar Onda per gaudir dels concerts d'Onda Flamenca. El festival va començar divendres amb tres actuacions de primer nivell i continuarà el dissabte amb més concerts d'artistes consagrats.

El dia va començar amb el concert del grup local Els Makis a la Font de dins. La majoria de les actuacions del cap de setmana es van realitzar als carrers de la ciutat de manera gratuïta. A les 18.00 hores, Paradita Flamenca va oferir el seu repertori de flamenc actual a la plaça d'Espanya abans de l'actuació estel·lar dels Chichos en el mateix escenari, estrenant el seu nou espectacle.

La guinda del pastís va ser el concert en directe de Camela al Recinte Multiusos, amb una gran afluència de públic que va acudir per gaudir dels grans èxits d'aquest mític duo de tecno-rumba.

El festival va començar divendres amb l'actuació de l'agrupació local De Carrer a la plaça d'Espanya, seguida del concert de Nolasco en el mateix escenari. El moment culminant de la jornada va ser el concert en directe d'Antonio Carmona al Teatre Mònaco, on el públic es va posar dret per aplaudir el repàs de l'artista a la seva extensa trajectòria.

La Tinenta d'Alcalde de Cultura, María Prada de Conflent, ha destacat que Onda Flamenca s'ha consolidat com una cita ineludible per als amants del flamenc.

La programació del diumenge inclou un taller de ball infantil, Flamenc Kids, al Raval de Sant Josep, seguit d'un concert gratuït d'Isra Maldonado després de l'actuació dels Makis. Onda Flamenca tancarà l'espectacular edició amb el concert gratuït de l'Hongaresa a la plaça d'Espanya.

Lo más visto