L'Institut Valencià de Cultura (IVC) i la Societat General d'Autors i Editors (SGAE) han posat en marxa el cicle 'Teatre a cau d'orella'.

Les audicions del cicle 'Teatre a cau d'orella' es duran a terme a la seu de la SGAE de València del 9 al 31 de maig.

Cultura 08 de mayo de 2023 Redacció Redacció
230508_EDUC_Foto_ACauOrella

L'Institut Valencià de Cultura (IVC) i la Sociedad General de Autores y Editores (SGAE) han iniciat el II cicle d'audicions dels textos teatrals escrits en la tercera i quarta edició del Laboratori de Dramatúrgia Insula Dramataria Josep Lluís Sirera. Aquestes audicions tindran lloc a la seu de la SGAE de València del 9 al 31 de maig.

Durant les sessions, els espectadors tindran l'oportunitat d'escoltar les 8 obres de teatre que van sorgir del Laboratori de Dramatúrgia Insula Dramataria Josep Lluís Sirera de l'IVC en els anys 2020 i 2021. Aquestes obres seran interpretades i enregistrades prèviament per reconeguts actors i actrius, i els espectadors les escoltaran mitjançant auriculars sense fil. Després de cada audició, hi haurà un col·loqui amb els autors i autores de cada text, moderat per Sonia Alejo.

Les audicions d'aquest cicle organitzat per l'IVC i la SGAE en col·laboració amb el Consell Territorial de la SGAE a la Comunitat Valenciana tindran lloc a les 18.00 hores i l'entrada serà lliure fins a completar l'aforament.

El calendari de les audicions és el següent:

Dimarts 9 de maig: 'Indústria', de Xavier Puchades.
Dimecres 10 de maig: 'Com l'amor del llop pels corders', de Guadalupe Sáez.
Dimarts 16 de maig: 'Yana o La malaltia del temps', de Paula Llorens.
Dimecres 17 de maig: 'La casa del dolor', de Víctor Sánchez Rodríguez.
Dimarts 23 de maig: 'Y en la mañana todo se desvanece', de Lucía Sáez.
Dimecres 24 de maig: 'Las danesas', de Xavo Giménez.
Dimarts 30 de maig: 'Marjal', de Paco Romeu.
Dimecres 31 de maig: 'Pau', de Gemma Miralles.


Per a l'audició, s'utilitzarà un sistema de so amb auriculars individuals sense fil, que permetrà als espectadors viure una experiència d'immersió total en la història.

Te puede interesar
Lo más visto