Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

La Generalitat ha adjudicat el servei públic de transport que connecta els municipis d'interior de l'Alt Palància, Camp de Morvedre i Alt Millars amb Segorbe, Sagunt i València.

El servei d'autobusos CV-008, que connectarà els municipis d'interior de l'Alt Palància, Camp de Morvedre i Alt Millars amb Segorbe, Sagunt i València, tindrà un pressupost anual de 659.000 euros. Aquest servei beneficiarà una població estimada de 910.000 habitants distribuïts en 49 municipis de la zona.

General 08/05/2023 Redacció Redacció
230508_foto_ CV-008 Alto Palancia-Sagunt-València

La Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat ha adjudicat el contracte del nou servei públic de transport per carretera CV-008 Alt Palància-Sagunt/València. Aquest servei connectarà tots els municipis d'interior de les comarques de l'Alt Palància, Camp de Morvedre i Alt Millars amb les ciutats de Segorbe, Sagunt i València.

El pressupost assignat per a aquest servei de transport públic és d'aproximadament 659.000 euros anuals, i es preveu atendre una població de 910.000 habitants que resideixen en 49 municipis de la zona.

El servei està estructurat en set línies diferents: la línia 1, que connecta Altura/Segorbe amb València; la línia 2, que uneix Segorbe amb el Port de Sagunt; la línia 3, que enllaça Montanejos amb Segorbe; la línia 4, que cobreix la ruta Gaibiel-Segorbe; la línia 5, que transcorre per Fuente la Reina, el Toro i Segorbe; la línia 6, que passa per Torás, Segorbe i Chóvar; i finalment, la línia 7, que completa l'itinerari des de Les Valls, la platja de Canet d'en Berenguer i Sagunt.

Per garantir un servei eficient, el nou contracte preveu una flota mínima de set autobusos, els quals realitzaran un total de prop de 550.000 quilòmetres i més de 11.000 expedicions anuals. Això equival a una mitjana de 30 expedicions diàries. Aquesta millora en el servei de transport beneficiarà els habitants dels municipis involucrats, oferint-los una major accessibilitat i connexió amb les principals ciutats de la zona.

Te puede interesar

230509_VIV_foto_Alicante

La Vicepresidència Segona ha adjudicat el concurs de solars públics per a la construcció de 1.090 habitatges en règim de lloguer social.

Redacció
General 09/05/2023

L'empresa encarregada de construir els 1.090 habitatges en lloguer social utilitzarà les 17 parcel·les que la Entitat Valenciana d'Habitatge i Sòl (EVha) té en diferents municipis de la Comunitat Valenciana. A través d'aquesta col·laboració, es busca utilitzar els recursos públics disponibles per a proporcionar habitatges a aquelles persones que ho necessiten. El dret de superfície s'àmplia a 75 anys.

Lo más visto

Newsletter