Daniel Méndez serà el director de gloVAL, l'oficina de difusió exterior de l'audiovisual valencià.

gloVAL està impulsada per l'Institut Valencià de Cultura (IVC) i és gestionada per l'Associació Valenciana d'Audiovisuals (AVAV).

Cultura 09 de mayo de 2023 Redacció Redacció
230509_EDUC_Foto1_gloVAL

És interessant saber que Méndez ha sigut seleccionat com a director de la nova entitat després d'un procés de licitació oberta. Amb la seva experiència internacional dins de la indústria audiovisual, Méndez té com a objectiu acompanyar el sector en la formació, promoció de les produccions i presència en mercats, festivals i laboratoris creatius.

gloVAL té la seva seu en les instal·lacions de l'Acadèmia Valenciana de l'Audiovisual (AVAV) i compta amb un responsable de comunicació i el mateix director, Daniel Méndez. La seva primera cita internacional serà al Festival de Cannes, que se celebra del 16 al 27 de maig.

gloVAL té com a funcions principals organitzar esdeveniments de suport a l'audiovisual valencià en àmbit estatal i internacional, promoure l'audiovisual en mercats i laboratoris, acompanyar la participació de produccions valencianes en festivals, assessorar en la internacionalització de projectes audiovisuals valencians, difondre informació sobre festivals i mercats audiovisuals, i organitzar cursos de formació en internacionalització per a empreses audiovisuals valencianes. A més, gloVAL col·laborarà amb festivals, mercats i laboratoris amb el suport de l'Institut Valencià de Cultura i establirà vincles amb altres institucions públiques i privades per a la internacionalització de la cultura valenciana.

Amb la designació de Daniel Méndez com a director, gloVAL busca promoure la presència i l'èxit de l'audiovisual valencià a nivell internacional i connectar el talent valencià amb socis internacionals. Aquesta direcció forma part de l'objectiu més ampli de projectar la Comunitat Valenciana i el seu sector audiovisual.

Te puede interesar
Lo más visto