Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

L'Ajuntament d'Onda ha ofert a la Generalitat un habitatge digne per als tècnics d'emergències sanitàries que estan de guàrdia.

La nova seu proposada per l'Ajuntament d'Onda, al costat del Casal Jove, també podria acollir la SAMU (Servei d'Atenció Mèdica Urgent) 24 hores, segons la sol·licitud del govern municipal. Aquesta proposta té com a objectiu proporcionar instal·lacions òptimes per als professionals de l'emergència sanitària i garantir que puguin brindar el millor servei possible a la comunitat.

Sanitat 09/05/2023 Redacció Redacció
Onda_ Ayuntamiento

Davant les queixes dels sindicats dels tècnics d'emergències sanitàries que cobreixen les guàrdies a l'ambulància del Centre de Salut Integrat del carrer Balmes, l'alcaldessa d'Onda, Carmina Ballester, ha oferit a la Generalitat un habitatge municipal perquè els professionals puguin descansar adequadament i ser més eficients en les seves respostes a les emergències.

L'habitatge municipal posat a disposició dels tècnics disposa de saló, cuina, bany i tres dormitoris, a més d'un espai amb ombra per aparcar l'ambulància. La seva ubicació és estratègica, ja que està prop de vies importants com la carretera de Montanejos, l'Avinguda Serra Espadà i l'eixida cap a Tales, el que permet reduir els temps de resposta a tota l'àrea d'actuació.

En la reunió entre l'alcaldessa, el director general de l'empresa concessionària d'ambulàncies CSA i un representant del transport sanitari de la Conselleria de Sanitat, també s'ha plantejat la necessitat de tenir una SAMU (Servei d'Atenció Mèdica Urgent) de 24 hores a Onda. Actualment, només hi ha un Servei Vital Bàsic, i amb les noves instal·lacions, si la Generalitat ho aprova, es comptaria amb les condicions adequades per reforçar el servei sanitari a Onda i als pobles veïns.

L'alcaldessa ha reivindicat la importància de proporcionar les millors instal·lacions als professionals de la salut que vetllen per la població i ha destacat que l'Ajuntament està disposat a ajudar a solucionar la problemàtica actual posant els seus recursos a disposició de la Generalitat.

Te puede interesar

230810_EDUC_foto_IVC_FilmotecaEstiu_Todo_cas

La Conselleria de Cultura i Esport projecta a la Filmoteca d'Estiu 'Tot a la vegada en tots els llocs'

Redacció
Cultura - Cine 10/08/2023

La Filmoteca d'Estiu, organitzada per l'IVC, se celebra del 4 d'agost al 2 de setembre als Jardins del Palau de la Música de València La Vicepresidència i Conselleria de Cultura i Esport, a través de l'Institut Valencià de Cultura, projecta a la Filmoteca d'Estiu aquest divendres, 11 d'agost, a les 22.30 hores, la pel·lícula 'Tot a la vegada en tots els llocs"

IMG_2238

L'artista internacionalment reconegut Alejandro Sanz ha fet vibrar aquesta nit a Onda a 10.000 persones en l'únic concert que el cantant oferirà a la província de Castelló en la seva gira Sanz en Vivo

Redacció
Cultura - Música 23/07/2023

Durant més de dues hores de concert, l'artista madrileny ha fet una revisió dels seus temes més representatius, cançons que ja formen part de la història de la música en espanyol com 'Corazón partío', i ha emocionat a tot el públic que s'ha congregat en el recinte multiusos de Onda

Lo más visto

El dicrector de CEEI Castellón, Justo Vellón,  inaugurando la jornada

Se ha desenvolupat una dinàmica en la qual els assistents han realitzat preguntes als emprenedors, creant un ambient molt productiu i interessant

Redacció
Economía 03/10/2023

La jornada ha continuat amb una sessió informativa en la qual Elena Esteve, tècnica de creació d'empreses dels Centres de Dinamització Econòmica i Social de la Diputació de Castelló (CEDES), ha presentat els programes actius a la província de Castelló dissenyats per satisfer diverses necessitats d'emprenedors i empresaris, destacant les subvencions disponibles per recolzar projectes emprenedors

PortCS

La Autoritat Portuària de Castelló serà l'amfitrió d'un esdeveniment que reunirà professionals de la indústria ceràmica de Castelló per destacar l'aliança entre PortCastelló i el clúster ceràmic.

Redacció
General 03/10/2023

El president de l'Autoritat Portuària de Castelló, Rubén Ibáñez, ha expressat el seu compromís amb aquesta associació durant una reunió amb el president de l'Associació Espanyola de Tècnics Ceràmics (ATC), Juan José Montoro. En aquesta reunió, es van discutir els detalls d'unes jornades que e  Tècnics Ceràmics s duran a terme a PortCastelló i s'espera la participació d'uns cent professionals de la indústria ceràmica de Castelló

Newsletter