L'Ajuntament d'Onda ha ofert a la Generalitat un habitatge digne per als tècnics d'emergències sanitàries que estan de guàrdia.

La nova seu proposada per l'Ajuntament d'Onda, al costat del Casal Jove, també podria acollir la SAMU (Servei d'Atenció Mèdica Urgent) 24 hores, segons la sol·licitud del govern municipal. Aquesta proposta té com a objectiu proporcionar instal·lacions òptimes per als professionals de l'emergència sanitària i garantir que puguin brindar el millor servei possible a la comunitat.

Sanitat 09 de mayo de 2023 Redacció Redacció
Onda_ Ayuntamiento

Davant les queixes dels sindicats dels tècnics d'emergències sanitàries que cobreixen les guàrdies a l'ambulància del Centre de Salut Integrat del carrer Balmes, l'alcaldessa d'Onda, Carmina Ballester, ha oferit a la Generalitat un habitatge municipal perquè els professionals puguin descansar adequadament i ser més eficients en les seves respostes a les emergències.

L'habitatge municipal posat a disposició dels tècnics disposa de saló, cuina, bany i tres dormitoris, a més d'un espai amb ombra per aparcar l'ambulància. La seva ubicació és estratègica, ja que està prop de vies importants com la carretera de Montanejos, l'Avinguda Serra Espadà i l'eixida cap a Tales, el que permet reduir els temps de resposta a tota l'àrea d'actuació.

En la reunió entre l'alcaldessa, el director general de l'empresa concessionària d'ambulàncies CSA i un representant del transport sanitari de la Conselleria de Sanitat, també s'ha plantejat la necessitat de tenir una SAMU (Servei d'Atenció Mèdica Urgent) de 24 hores a Onda. Actualment, només hi ha un Servei Vital Bàsic, i amb les noves instal·lacions, si la Generalitat ho aprova, es comptaria amb les condicions adequades per reforçar el servei sanitari a Onda i als pobles veïns.

L'alcaldessa ha reivindicat la importància de proporcionar les millors instal·lacions als professionals de la salut que vetllen per la població i ha destacat que l'Ajuntament està disposat a ajudar a solucionar la problemàtica actual posant els seus recursos a disposició de la Generalitat.

Te puede interesar
Lo más visto