L'estació de Colón de Metrovalencia acollirà divendres que ve una jornada de donació de sang organitzada pel Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana.

Les persones voluntàries poden acudir de 9.30 a 13.30 hores al vestíbul de l'estació de Colón, que s'habilitarà temporalment com a punt de donació de sang.

Sanitat 10 de mayo de 2023 Redacció Redacció
230509_FGV_foto_donación sangre

La jornada de donació tindrà lloc el divendres que ve, 12 de maig, al vestíbul de l'estació de Colón de Metrovalencia. Està oberta a la participació de les persones usuàries i treballadores d'FGV, i es realitzarà de 9.30 a 13.30 hores.

Els requisits establits pel Centre de Transfusió per a participar en la donació de sang són tenir entre 18 i 65 anys, pesar més de 50 quilos i no acudir en dejú.

FGV col·labora amb aquesta iniciativa cedint l'espai de l'estació de Colón i oferint títols de transport de la xarxa de metro i tramvia com a obsequi als donants, com part de la campanya "Veuen a donar, i torna amb Metrovalencia".

El Centre de Transfusió organitza regularment jornades de donació fora de les seves instal·lacions per a facilitar la participació de les persones voluntàries i augmentar les reserves de sang. Aquests esdeveniments formen part de la seua campanya "Dona sang. Uneix-te a la fàbrica de la vida". És important destacar que els hospitals de la Comunitat Valenciana necessiten diàriament la donació solidària de 650 persones per a cobrir les necessitats dels pacients.

És una iniciativa molt valuosa per a contribuir a les reserves de sang i ajudar a les persones que requereixen transfusions en els hospitals.

Te puede interesar
Lo más visto