Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

L'Aeroport de Castelló ha participat en la fira de connectivitat aèria Routes Europe, una important trobada internacional que reuneix professionals del sector de l'aviació i les rutes aèries.

Durant el certamen Routes Europe, l'Aeroport de Castelló té programades diverses reunions amb representants d'aerolínies i altres aeroports.

Successos 10/05/2023 Redacció Redacció
230509_foto_feria de conectividad aérea Routes Europe_Aerocas

L'Aeroport de Castelló participa activament a 'Routes Europe', el principal certamen de connectivitat aèria a Europa, que se celebra del 9 al 11 de maig a Lodz, Polònia. Durant aquest esdeveniment, l'aeroport té una sèrie de trobades programades amb professionals del sector de l'aviació comercial.

En primer lloc, hi ha reunions previstes amb diverses línies aèries per discutir el desenvolupament de noves connexions aèries. Aquestes trobades tenen com a objectiu atraure més rutes i operadors a l'Aeroport de Castelló.

D'altra banda, es realitzaran reunions amb representants d'aeroports que ja estan connectats amb l'Aeroport de Castelló. Es destacarà una trobada especial amb l'Aeroport de Roma Fiumicino, en vista de l'estrena de la nova ruta Castelló-Roma a partir del 3 de juny. Aquesta reunió busca establir una col·laboració efectiva per a aquesta nova ruta.

A més, hi ha una reunió planificada amb representants de l'Aeroport de Hannover per continuar treballant en el projecte de posada en marxa d'una connexió entre Castelló i aquesta ciutat alemanya a partir de l'any vinent. Aquesta iniciativa té com a objectiu millorar les comunicacions entre la Comunitat Valenciana i la regió de Baixa Saxònia, que comparteixen una vinculació amb Volkswagen i els seus plans de gigafactories en ambdós territoris.

En resum, la participació de l'Aeroport de Castelló a 'Routes Europe' representa una oportunitat per a establir noves connexions, ampliar la seva xarxa de rutes i fomentar el desenvolupament de l'aviació comercial a la regió.

Te puede interesar

Lo más visto

rdhggjv

L’alumnat treballador del Taller d’Ocupació de Nules VIII està realitzant importants actuacions de manteniment en diferents llocs del municipi. Aquest taller inclou les especialitats d’obra

Redacció
Economía 23/09/2023

Dins els treballs realitzats per l'alumnat d'obra destaquen la millora i manteniment dels edificis i patis dels CEIP Lope de Vega i Pío XII, entre altres. Els alumnes-treballadors de fusteria han realitzat tasques de manteniment i reparació de mobiliari urbà, jocs infantils de centres educatius i parcs, a més de construir taules de pic-nic i tanques de fusta

Newsletter