Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

L'Ajuntament de Sant Jordi té com a prioritat millorar el servei que reben les famílies que tenen persones amb discapacitat.

Iván Sánchez Cifre ha destacat l'important servei que presta aquesta associació a les famílies que tenen persones amb discapacitat al poble.

Política 10/05/2023 Redacció Redacció
Convenio de Sant Jordi con AFARE

L'Ajuntament de Sant Jordi, representat per l'alcalde Iván Sánchez Cifre, ha demostrat el seu compromís amb les famílies que tenen persones amb discapacitat al seu càrrec, signant un conveni de col·laboració amb l'Associació de Familiars Residents amb Discapacitat de Benicarló (AFARE). Mitjançant aquest conveni, l'ajuntament destinarà 3.000 euros anuals per finançar les activitats d'aquesta associació, que presta servei al municipi.

L'alcalde ha destacat la importància d'aquesta iniciativa, ja que l'associació ofereix un servei valuós i imprescindible per a les famílies que en necessiten. Sánchez Cifre ha subratllat el compromís de l'ajuntament amb tots els veïns, especialment amb aquells que enfronten dificultats per a millorar la seva qualitat de vida.

Aquesta acció s'emmarca en les polítiques de l'ajuntament per promoure la igualtat d'oportunitats entre tots els veïns, independentment de les seves capacitats físiques i psíquiques. L'objectiu és treballar en la millora contínua de la qualitat de vida de tots els habitants del municipi.

Te puede interesar

Lo más visto

rdhggjv

L’alumnat treballador del Taller d’Ocupació de Nules VIII està realitzant importants actuacions de manteniment en diferents llocs del municipi. Aquest taller inclou les especialitats d’obra

Redacció
Economía 23/09/2023

Dins els treballs realitzats per l'alumnat d'obra destaquen la millora i manteniment dels edificis i patis dels CEIP Lope de Vega i Pío XII, entre altres. Els alumnes-treballadors de fusteria han realitzat tasques de manteniment i reparació de mobiliari urbà, jocs infantils de centres educatius i parcs, a més de construir taules de pic-nic i tanques de fusta

sdwdd

El PSPV-PSOE acusa al conseller d'Educació de ser "el paradigma de la insolvència del Consell de Mazón" en provocar "el major caos en l'inici del curs escolar que es recorda"

Redacció
Política 22/09/2023

El portaveu socialista d'Educació a les Corts Valencianes, el castellonenc Jose Luis Lorenz, ha acusat el conseller d'Educació, José Antonio Rovira, de ser "el paradigma de la insolvència del Consell de Mazón" en provocar "el major caos en l'inici del curs escolar que es recorda a la Comunitat Valenciana"

Newsletter