Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Vila-real ha posat en marxa un dispositiu especial per garantir la seguretat durant les festes.

Aquesta mesura té com a objectiu principal protegir els ciutadans i assegurar un ambient segur i agradable durant els esdeveniments festius.

General 11/05/2023 Redacció Redacció
junta seguretat

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, i la subdelegada del Govern, Soledad Ten, han presidit avui la Junta Local de Seguretat en relació a les festes patronals de Sant Pasqual. Durant la reunió s'ha acordat activar un dispositiu especial que mobilitzarà prop de 450 efectius durant els 10 dies d'actes festius.

En la Junta Local de Seguretat també han estat presents l'inspector Jefe Provincial de la Policia Autonòmica, Juan Carlos Calahorra Miguel, el cap del Grup Operatiu, Antonio Aguilar Clemente, el tinent adjunt de la Guàrdia Civil, Raúl Bel, el cap de la Comissaria de la Policia Nacional, Pedro Ortín, així com el cap de la Policia Local, José Ramón Nieto. També hi han assistit la regidora de Seguretat Pública i Emergències, Silvia Gómez, i el regidor de Festes, Diego A. Vila.

Durant la reunió s'ha establert l'operatiu de vigilància per als festejos, que es caracteritzarà per una estreta col·laboració i coordinació entre els tres cossos de seguretat. Es reforçaran els torns i la presència policial, amb la implementació de vigilàncies i controls per prevenir incidents i garantir la seguretat i la convivència durant les festes. A més, s'ha acordat la creació del Punt Violeta com a punt d'informació, sensibilització i atenció a les dones que puguin ser víctimes de violència masclista.

Te puede interesar

IMG_2678

L'Ajuntament d'Onda ha obert la convocatòria d'ajudes destinades a millorar les vivendes de persones vulnerables, amb una dotació econòmica de més de 25.000 euros per a l'exercici 2023

Redacció
General 14/09/2023

L'objectiu principal és proporcionar solucions habitacionals immediates a diverses categories de persones en situació de vulnerabilitat, incloent víctimes de violència de gènere, tracta, violència sexual, persones en risc d'enderrocament, sense llar, asilades, refugiades i acollides al règim de protecció temporal.

Lo más visto

El dicrector de CEEI Castellón, Justo Vellón,  inaugurando la jornada

Se ha desenvolupat una dinàmica en la qual els assistents han realitzat preguntes als emprenedors, creant un ambient molt productiu i interessant

Redacció
Economía 03/10/2023

La jornada ha continuat amb una sessió informativa en la qual Elena Esteve, tècnica de creació d'empreses dels Centres de Dinamització Econòmica i Social de la Diputació de Castelló (CEDES), ha presentat els programes actius a la província de Castelló dissenyats per satisfer diverses necessitats d'emprenedors i empresaris, destacant les subvencions disponibles per recolzar projectes emprenedors

Newsletter