Vila-real ha posat en marxa un dispositiu especial per garantir la seguretat durant les festes.

Aquesta mesura té com a objectiu principal protegir els ciutadans i assegurar un ambient segur i agradable durant els esdeveniments festius.

General 11 de mayo de 2023 Redacció Redacció
junta seguretat

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, i la subdelegada del Govern, Soledad Ten, han presidit avui la Junta Local de Seguretat en relació a les festes patronals de Sant Pasqual. Durant la reunió s'ha acordat activar un dispositiu especial que mobilitzarà prop de 450 efectius durant els 10 dies d'actes festius.

En la Junta Local de Seguretat també han estat presents l'inspector Jefe Provincial de la Policia Autonòmica, Juan Carlos Calahorra Miguel, el cap del Grup Operatiu, Antonio Aguilar Clemente, el tinent adjunt de la Guàrdia Civil, Raúl Bel, el cap de la Comissaria de la Policia Nacional, Pedro Ortín, així com el cap de la Policia Local, José Ramón Nieto. També hi han assistit la regidora de Seguretat Pública i Emergències, Silvia Gómez, i el regidor de Festes, Diego A. Vila.

Durant la reunió s'ha establert l'operatiu de vigilància per als festejos, que es caracteritzarà per una estreta col·laboració i coordinació entre els tres cossos de seguretat. Es reforçaran els torns i la presència policial, amb la implementació de vigilàncies i controls per prevenir incidents i garantir la seguretat i la convivència durant les festes. A més, s'ha acordat la creació del Punt Violeta com a punt d'informació, sensibilització i atenció a les dones que puguin ser víctimes de violència masclista.

Te puede interesar
Lo más visto