El Teatre Principal de Castelló té el plaer de rebre Ariadna Gil com a directora de l'obra teatral "Encara hi ha algú al bosc".

L'obra "Encara hi ha algú al bosc" es representarà dissabte 13 de maig a les 19.00 hores al Teatre Principal de Castelló.

Cultura 11 de mayo de 2023 Redacció Redacció
230511_EDUC_Foto_AriadnaGil

És genial veure com l'Institut Valencià de Cultura presenta diverses propostes culturals per als ciutadans de Castelló.

"Encara hi ha algú al bosc" és una obra que aborda el tema de la violència sexual durant les guerres dels Balcans, amb el relat de les supervivents i una autoficció de la dramaturga Anna Maria Ricart Codina. És un tema dur i actual que busca generar reflexió i consciència sobre aquesta realitat oculta.

D'altra banda, Lola Bou & Manel Brancal ofereixen un concert en l'Auditori de Castelló presentant el seu últim treball, "Fràgil", que combina estils com el nu-jazz, el latin i el pop amb tocs de música mediterrània. Aquest concert promet una experiència musical única amb textos en valencià i una veu emotiva i femenina.

Per aconseguir entrades per a aquests esdeveniments, es pot utilitzar la taquilla electrònica de l'IVC, i és destacable que es pot obtenir un descompte en les entrades amb el tiquet 'Entrada i +' adquirit en el Museu de Belles Arts de Castelló o l'EACC.

Amb aquestes propostes culturals, l'Institut Valencià de Cultura contribueix a enriquir l'oferta cultural de la regió i brinda als ciutadans de Castelló l'oportunitat de gaudir d'obres teatrals significatives i concerts de qualitat.

Te puede interesar
Lo más visto