Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

L'Ajuntament d'Onda ha activat un programa d'ajudes destinat a les associacions culturals locals, amb l'objectiu de fomentar i impulsar l'activitat cultural en la localitat.

L'Ajuntament d'Onda ha establert el termini per a sol·licitar les subvencions de dinamització cultural fins al pròxim 27 de maig.

Cultura 11/05/2023 Redacció Redacció
NDP-. Onda ayudas cultura

L'Ajuntament d'Onda ha llançat el seu programa d'ajudes a les associacions culturals locals amb un pressupost de fins a 14.300 euros per entitat. L'objectiu d'aquestes subvencions és dinamitzar la vida cultural del municipi i donar suport a les iniciatives que promouen i difonen la cultura a Onda.

El termini per a sol·licitar les ajudes finalitzarà el pròxim 27 de maig i es pot fer a través de la seu electrònica de l'Ajuntament d'Onda. Les sol·licituds hauran d'incloure les dades de l'associació i del representant legal, les declaracions responsables que confirmen el compliment de les condicions de les ajudes, així com dos annexos amb el programa d'activitats de l'entitat i una declaració jurada que aquestes activitats tindran en compte la perspectiva d'igualtat i l'ús del valencià si escau.

Els criteris de valoració de les sol·licituds i més informació sobre les subvencions es poden consultar a la pàgina web de l'Ajuntament d'Onda, específicament a l'apartat de Cultura.

María Prada de Conflent, Tinenta d'Alcalde de l'àrea de Cultura, ha expressat: "En aquesta ciutat hi ha moltes persones que treballen diàriament per impulsar la cultura i el nostre deure és ajudar-los".

Les activitats subvencionables inclouen les arts plàstiques i escèniques, la literatura, el cinema, el còmic, els audiovisuals, la música, els fòrums, les trobades o els congressos relacionats amb el pensament i la reflexió cultural o les ciències i disciplines humanístiques en qualsevol dels possibles camps, gèneres o formats.

No seran elegibles per a rebre les subvencions els menjars de germanor, els viatges lúdics, les activitats associades a festes patronals, els intercanvis culturals, les romeries o qualsevol altre esdeveniment esportiu o festiu. Tampoc es podran subvencionar activitats que ja estiguen finançades directament o indirectament per l'Ajuntament.

Les associacions tenen dues opcions de subvenció: poden sol·licitar el total de l'ajuda, és a dir, 14.300 euros, si ja han realitzat despeses per aquest import i presenten la documentació corresponent; o poden sol·licitar fins a un 70% de la subvenció com a bestreta per a les activitats que realitzarà l'entitat.

Te puede interesar

IMG_1921

Rosana Asensio per ser triada com a reina infantil de la Fira 2023!

Redacció
Cultura 29/06/2023

El sorteig públic va tindre lloc en el saló de plens de l'Ajuntament, amb la presència de les famílies i veïns d'Onda. Durant l'esdeveniment, Ballester va expressar la seua satisfacció en veure la il·lusió de les nostres jóvens per representar la nostra ciutat, la qual cosa és un clar símptoma d'orgull per Onda i la seua gent

Lo más visto

rdhggjv

L’alumnat treballador del Taller d’Ocupació de Nules VIII està realitzant importants actuacions de manteniment en diferents llocs del municipi. Aquest taller inclou les especialitats d’obra

Redacció
Economía 23/09/2023

Dins els treballs realitzats per l'alumnat d'obra destaquen la millora i manteniment dels edificis i patis dels CEIP Lope de Vega i Pío XII, entre altres. Els alumnes-treballadors de fusteria han realitzat tasques de manteniment i reparació de mobiliari urbà, jocs infantils de centres educatius i parcs, a més de construir taules de pic-nic i tanques de fusta

sdwdd

El PSPV-PSOE acusa al conseller d'Educació de ser "el paradigma de la insolvència del Consell de Mazón" en provocar "el major caos en l'inici del curs escolar que es recorda"

Redacció
Política 22/09/2023

El portaveu socialista d'Educació a les Corts Valencianes, el castellonenc Jose Luis Lorenz, ha acusat el conseller d'Educació, José Antonio Rovira, de ser "el paradigma de la insolvència del Consell de Mazón" en provocar "el major caos en l'inici del curs escolar que es recorda a la Comunitat Valenciana"

Newsletter