En la presentació del llibre del centenari del CD Castellón, l'alcalde de Castelló, Ximo Marco, ha posat en valor la rica història i el llegat del club de futbol.

L'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha participat hui en la presentació del llibre del centenari del CD Castellón

Esports 12 de mayo de 2023 Redacció Redacció
11-05-23 Marco en la presentación del libro por el centenario del CD Castellón-2

Durant la seva participació en la presentació del llibre del centenari del CD Castellón, l'alcaldessa Amparo Marco ha destacat la importància del club en la història de la ciutat. Ha assenyalat que des de la seua fundació el 20 de juliol de 1922, el CD Castellón ha estat un element fonamental en la vida de Castelló, superant dificultats i celebrant grans èxits esportius.

L'alcaldessa ha elogiat l'afició albinegra, coneguda a tota Espanya per la seua fidelitat i fortalesa. Ha afirmat que el CD Castellón és com una gran família que ha unit a la ciutat al llarg dels seus cent anys d'existència. Marco ha reconegut els moments difícils que ha enfrontat el futbol castellonenc, però ha destacat la seua determinació per seguir endavant amb valentia i coratge.

Amb aquestes paraules, l'alcaldessa ha subratllat la importància de reconèixer i celebrar la trajectòria del CD Castellón, posant en valor la seua contribució a la cultura i l'esperit de la ciutat de Castelló.

Te puede interesar
Lo más visto