Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

El projecte TEP de la Generalitat ha estat reconegut com un dels huit millors projectes en la categoria de Bon Govern en els Premis a la Innovació Política europeus.

L'eina de transparència valenciana dirigida a entitats privades ha obtingut un reconeixement destacat entre 337 projectes presentats procedents de 26 països en un concurs internacional.

Política 12/05/2023 Redacció Redacció
230512_PART_foto_PremiosBuenGobierno

El projecte de la plataforma per a la Transparència d'Entitats Privades de la Generalitat TEP ha quedat finalista en la categoria de Bon Govern dels Premis a la Innovació Política europeus (Innovation in Politics Awards). Aquest reconeixement destaca la creativitat i la valentia del projecte valencià en promoure la transparència i la rendició de comptes en les entitats privades beneficiàries d'ajudes o subvencions públiques.

La iniciativa de la Generalitat ha estat seleccionada entre 337 candidatures procedents de 26 països europeus. Els finalistes i guanyadors dels premis han sigut triats per un jurat format per 1.045 ciutadans i ciutadanes europees, que han considerat el projecte de la plataforma TEP com un exemple excepcional d'innovació al servei del bé comú a Europa.

La cerimònia de lliurament dels premis s'ha celebrat recentment a Varsòvia, i ha comptat amb la presència del secretari autonòmic de Participació i Transparència, Antoni Llorente, i el director general de Transparència, Atenció a la Ciutadania i Bon Govern, Andrés Gomis. Aquest reconeixement posa de manifest l'èxit i l'impacte del projecte TEP en la millora de la transparència i la governança en el sector privat.

És un gran reconeixement per a la Generalitat i el projecte TEP, i demostra l'engagement i l'impuls de la Comunitat Valenciana cap a la transparència i la promoció del bon govern en totes les esferes de la societat.

Te puede interesar

Lo más visto

El dicrector de CEEI Castellón, Justo Vellón,  inaugurando la jornada

Se ha desenvolupat una dinàmica en la qual els assistents han realitzat preguntes als emprenedors, creant un ambient molt productiu i interessant

Redacció
Economía 03/10/2023

La jornada ha continuat amb una sessió informativa en la qual Elena Esteve, tècnica de creació d'empreses dels Centres de Dinamització Econòmica i Social de la Diputació de Castelló (CEDES), ha presentat els programes actius a la província de Castelló dissenyats per satisfer diverses necessitats d'emprenedors i empresaris, destacant les subvencions disponibles per recolzar projectes emprenedors

Newsletter