El projecte TEP de la Generalitat ha estat reconegut com un dels huit millors projectes en la categoria de Bon Govern en els Premis a la Innovació Política europeus.

L'eina de transparència valenciana dirigida a entitats privades ha obtingut un reconeixement destacat entre 337 projectes presentats procedents de 26 països en un concurs internacional.

Política 12 de mayo de 2023 Redacció Redacció
230512_PART_foto_PremiosBuenGobierno

El projecte de la plataforma per a la Transparència d'Entitats Privades de la Generalitat TEP ha quedat finalista en la categoria de Bon Govern dels Premis a la Innovació Política europeus (Innovation in Politics Awards). Aquest reconeixement destaca la creativitat i la valentia del projecte valencià en promoure la transparència i la rendició de comptes en les entitats privades beneficiàries d'ajudes o subvencions públiques.

La iniciativa de la Generalitat ha estat seleccionada entre 337 candidatures procedents de 26 països europeus. Els finalistes i guanyadors dels premis han sigut triats per un jurat format per 1.045 ciutadans i ciutadanes europees, que han considerat el projecte de la plataforma TEP com un exemple excepcional d'innovació al servei del bé comú a Europa.

La cerimònia de lliurament dels premis s'ha celebrat recentment a Varsòvia, i ha comptat amb la presència del secretari autonòmic de Participació i Transparència, Antoni Llorente, i el director general de Transparència, Atenció a la Ciutadania i Bon Govern, Andrés Gomis. Aquest reconeixement posa de manifest l'èxit i l'impacte del projecte TEP en la millora de la transparència i la governança en el sector privat.

És un gran reconeixement per a la Generalitat i el projecte TEP, i demostra l'engagement i l'impuls de la Comunitat Valenciana cap a la transparència i la promoció del bon govern en totes les esferes de la societat.

Te puede interesar
Lo más visto