L'Auditori de Castelló té el plaer de presentar l'estrella internacional del violoncel, Gautier Capuçon, com a convidat especial per a un concert exclusiu.

Amb l'estrella internacional del violoncel, Gautier Capuçon, al capdavant, el concert a l'Auditori de Castelló inclourà peces musicals emblemàtiques de compositors reconeguts com Schumann, Brahms i Rachmaninov.

12 de mayo de 2023 Redacció Redacció
230512_EDUC_Foto_Violinista_Gautier

Cultura, a través de l'Institut Valencià de Cultura, presenta aquest diumenge 14 de maig a les 19:30h al gran violoncel·lista Gautier Capuçon, qui estarà acompanyat al piano per Kim Bernard.

Alfonso Ribes, delegat territorial de l'IVC a Castelló, ha destacat que "reben a l'Auditori una de les figures amb més reputació de l'escena clàssica internacional" i ha ressaltat que "és un goig i una gran oportunitat poder veure un artista que recorre els grans escenaris de tot el món, i tenim el privilegi que estiga a Castelló". Inicialment, el concert estava previst per a ser realitzat conjuntament amb Gabriela Montero, però, a causa d'un canvi en la gira internacional de la pianista, no ha estat possible.

El francés Gautier Capuçon és un autèntic ambaixador del violoncel del segle XXI. El gener de 2022 va llançar la seua pròpia fundació per a donar suport a joves en el començament de les seves carreres. En aquesta ocasió, estarà acompanyat per la jove promesa i primer becat de la fundació, el pianista Kim Bernard.

Capuçon és guanyador de nombrosos premis i és aclamat per la seva expressivitat musical, el virtuosisme exuberant i la sonoritat profunda del seu violoncel 1701 Matteo Goffriller, conegut com "L'Ambassadeur". Els seus projectes actuals inclouen col·laboracions amb Lera Auerbach, Danny Elfman i Thierry Escaich, i aquesta temporada actua amb orquestres com la Boston Symphony, la Chicago Symphony Orchestra i la Munich Philharmonic, entre moltes altres. També és artista resident de la Konzerthaus Dortmund.

El programa d'aquest concert està compost per 'Peces de fantasia per a violoncel i piano, op. 73', de Robert Schumann; la 'Sonata per a violoncel núm. 1 en mi menor, op. 38', de Brahms; i la 'Sonata per a violoncel i piano en sol menor, op. 19', de Rachmaninov.

Aquest concert està inclòs en l'abonament de primavera de l'Auditori de Castelló. Les entrades individuals tenen un preu de 10 a 20 euros i es poden adquirir a través de la taquilla electrònica de l'IVC (https://taquilla.ivc.gva.es/janto/). Cal recordar que quan es visita el Museu de Belles Arts de Castelló o l'EACC, s'obté un tiquet 'Entrada i +' que permet comprar entrades amb descomptes de fins al 50% a les taquilles del Teatre Principal de Castelló o de l'Auditori de Castelló.

Estrena de Moonwinds Simfònic

A més, l'Auditori de Castelló es prepara per a l'estrena, el proper dimarts 16 de maig a les 19:30

Lo más visto