Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

La Conselleria de Turisme de la Comunitat Valenciana ha presentat al sector de l'hostaleria de Castelló el nou decret que regula els establiments de restauració de la regió.

S'han organitzat sessions informatives per al sector hostaler en les tres províncies de la Comunitat Valenciana.

General 15/05/2023 Redacció Redacció
230515_PRES_FColomer_presentación_Decreto_restauración_Castellón

La participació del secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, en aquesta jornada informativa demostra el compromís de la Conselleria de Turisme en comunicar i explicar detalladament els continguts i requisits del nou decret als professionals de l'hostaleria.

A través d'aquestes sessions, es busca donar suport i orientació al sector per a garantir el compliment de les normatives i fomentar l'excel·lència gastronòmica i turística de la Comunitat Valenciana.

Te puede interesar

Lo más visto

El dicrector de CEEI Castellón, Justo Vellón,  inaugurando la jornada

Se ha desenvolupat una dinàmica en la qual els assistents han realitzat preguntes als emprenedors, creant un ambient molt productiu i interessant

Redacció
Economía 03/10/2023

La jornada ha continuat amb una sessió informativa en la qual Elena Esteve, tècnica de creació d'empreses dels Centres de Dinamització Econòmica i Social de la Diputació de Castelló (CEDES), ha presentat els programes actius a la província de Castelló dissenyats per satisfer diverses necessitats d'emprenedors i empresaris, destacant les subvencions disponibles per recolzar projectes emprenedors

Newsletter