Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Almenara celebra el Dia Internacional de la Família.

Durant el Dia Internacional de la Família a Almenara es van realitzar tallers i activitats lúdiques.

General 15/05/2023 Redacció Redacció
diafamilia1

La localitat d'Almenara va celebrar el Dia Internacional de la Família amb una gran varietat d'activitats organitzades en col·laboració amb diferents entitats i associacions locals. És fantàstic veure com es promou la diversitat familiar i es crea un espai d'inclusió per a tots.

Els tallers i activitats realitzats amb la participació d'associacions com Compartim, TDAH Morvedre, Lambda, Afaniad, Associació Espanyola Síndrome Palliister-Killian i Síndrome de Down Castelló, ofereixen una oportunitat per a compartir experiències i aprendre sobre les diferents realitats familiars.

La cercavila amb la música de la Colla Garramatxa i el concurs de paelles devien afegir un ambient festiu i de convivència durant la celebració. Les activitats musicals i els jocs tradicionals posen la nota final a una jornada plena de diversió i celebració en honor a les famílies.

És meravellós veure com la comunitat d'Almenara s'uneix per celebrar la importància de la família i promoure valors com la diversitat, la inclusió i la convivència. Felicitats a tots els organitzadors i participants per aquesta exitosa commemoració!

Te puede interesar

Almenara Esport

Concentració Esportiva d'Almenara 2023

Redacció
General 02/05/2023

La Concentració Esportiva d'Almenara és un esdeveniment en el qual veïns i veïnes de diferents edats es reuneixen per gaudir d'una jornada de convivència i pràctica esportiva.

Lo más visto

Newsletter