Almenara celebra el Dia Internacional de la Família.

Durant el Dia Internacional de la Família a Almenara es van realitzar tallers i activitats lúdiques.

General 15 de mayo de 2023 Redacció Redacció
diafamilia1

La localitat d'Almenara va celebrar el Dia Internacional de la Família amb una gran varietat d'activitats organitzades en col·laboració amb diferents entitats i associacions locals. És fantàstic veure com es promou la diversitat familiar i es crea un espai d'inclusió per a tots.

Els tallers i activitats realitzats amb la participació d'associacions com Compartim, TDAH Morvedre, Lambda, Afaniad, Associació Espanyola Síndrome Palliister-Killian i Síndrome de Down Castelló, ofereixen una oportunitat per a compartir experiències i aprendre sobre les diferents realitats familiars.

La cercavila amb la música de la Colla Garramatxa i el concurs de paelles devien afegir un ambient festiu i de convivència durant la celebració. Les activitats musicals i els jocs tradicionals posen la nota final a una jornada plena de diversió i celebració en honor a les famílies.

És meravellós veure com la comunitat d'Almenara s'uneix per celebrar la importància de la família i promoure valors com la diversitat, la inclusió i la convivència. Felicitats a tots els organitzadors i participants per aquesta exitosa commemoració!

Te puede interesar
Lo más visto