El Mercat del Dilluns de Castelló reobri amb 100 llocs d'alimentació

Durant la jornada, s'ha dut a terme una neteja contínua al costat de les mesures de seguretat pertinents

General 22 de junio de 2020 María Sáez
21-06-20-Desinfección-Mercado-Lunes-Ayuntamiento-Castelló
Desinfecció Mercat del Dilluns Font: Revista Poble

El Recinte de Fires i Mercats de Castelló, lloc on es desenvolupa el Mercat del Dilluns, ha reobert les seues portes hui després de portar tancat des del 12 de març degut a la crisi sanitària per covid-19. De moment, un centenar de llocs d'alimentació han pogut tornar a la “nova normalitat”, sempre respectant les mesures higièniques i de seguretat imposades.

Diumenge passat, diversos operaris es van encarregar de realitzar les labors de desinfecció de l'espai, fumigant les zones comunes i els banys per a així oferir les màximes garanties sanitàries.

La jornada de hui ha transcorregut tranquil·la, i durant tota la celebració s'ha dut a terme una neteja contínua a més d'un control exhaustiu perquè es complien les mesures de seguretat necessàries per a accedir al recinte.

L'accés al recinte únicament podia realitzar-se en l'entrada que s'hi haja al costat del parking, en la qual es trobava la Policia de Castelló informant de quin era l'eixida habilitada i vigilant que es fera ús del gel desinfectant abans d'accedir al mercat i que tots els allí presents portaven la màscara. A més, per a evitar el contacte entre clients i mercaders, els diners es depositava en recipients de plàstic.

Respecte a les parades de roba, fins al pròxim 6 de juliol no podran tornar al Mercat degut a la decisió acordada per l'Ajuntament de Castelló el passat 29 de maig.

Te puede interesar
Lo más visto