El CD Balonmano Castellón, equip de handbol de la ciutat de Castelló, tornarà a participar en el Handball Campus Morella.

En la segona edició del Handball Campus Morella, el CD Balonmano Castellón reunirà a més de 50 xiquets i xiquetes amb l'objectiu de gaudir de l'esport del handbol.

Esports 15 de mayo de 2023 Redacció Redacció
2023-05-11 Reunió Handball campus Morella-2

Sembla que l'ajuntament i el Club Deportivo Balonmano Castellón treballen junts per promoure l'esport i els hàbits de vida saludables, proporcionant oportunitats per als joves de gaudir de diferents activitats esportives durant l'estiu.

A més del Handball Campus, es realitzaran altres campus d'esport i idiomes, així com projectes relacionats amb altres esports com el triatló. Més informació sobre aquests campaments, incloent dates i detalls específics, s'informarà en les pròximes setmanes, juntament amb els procediments d'inscripció.

Aquestes iniciatives ofereixen una gran oportunitat per als joves de la zona per a mantenir-se actius, aprendre nous esports i connectar amb altres joves amb interessos similars. És fantàstic veure aquest tipus d'esdeveniments que promouen un estil de vida saludable i l'interès per l'esport en la comunitat.

Te puede interesar
Lo más visto