L'Auditori de Castelló està estrenant l'obra titulada 'Un viatge a Nàpols', una recuperació d'una composició del reconegut músic valencià Vicent Martín i Soler.

Moonwinds Simfònic, sota la direcció de Joan Enric Lluna, presenta els ballets d''El rapte de les sabines' i 'La belle Arsene' en una versió simfònica.

Cultura 15 de mayo de 2023 Redacció Redacció
230515_EDUC_IVC_ Joan_Lluna

Sembla que l'estrena de 'Un viatge a Nàpols' és un esdeveniment significatiu per a la recuperació de l'obra del compositor valencià Vicent Martín i Soler. Amb la direcció de Joan Enric Lluna i la participació de Moonwinds Simfònic, aquest concert simfònic presentarà els ballets 'El rapte de les sabines' i 'La belle Arsene', oferint al públic l'oportunitat de gaudir de la música d'aquests ballets en una nova versió.

És gratificant veure com la Generalitat, a través de l'Institut Valencià de Cultura, dóna suport a aquesta recuperació històrica de l'obra de Martín i Soler, reconeixent la importància del llegat musical del compositor valencià. A més, l'objectiu de crear un futur observatori turístic a Castelló és una iniciativa interessant que pot contribuir al desenvolupament i promoció del turisme sostenible a la regió.

És meritori veure com es treballa per rescatar i difondre l'obra de compositors valencians com Martín i Soler, i esperem que aquest concert sigui un èxit i que els espectadors puguin gaudir de la música i l'art en aquesta oportunitat única.

Te puede interesar
Lo más visto