L'Ajuntament de Nules ha anunciat l'obertura del termini per a sol·licitar ajudes destinades a la rehabilitació de façanes.

A través d'aquestes ajudes per a la rehabilitació de façanes, l'Ajuntament de Nules busca contribuir a l'embelliment del municipi.

General 16 de mayo de 2023 Redacció Redacció
AJUNTAMENT NOU

L'Ajuntament compta amb una línia de subvencions específica per a la rehabilitació i pintura de les façanes, cobertes de cases i edificis en mal estat, amb l'objectiu de regenerar i embellir els immobles del municipi.

Les bases reguladores d'aquesta subvenció han estat publicades recentment al Butlletí Oficial de la Província de Castelló (BOP). Les subvencions són aplicables als edificis amb una antiguitat superior als 20 anys, i es subvencionarà fins al 75% del pressupost subvencionable. És important justificar el preu total de l'actuació mitjançant la presentació de factures emeses per l'empresa encarregada dels treballs.

El pressupost de l'exercici 2023 destina una partida de 10.000 euros per a aquestes ajudes econòmiques per a la rehabilitació i pintura de façanes. La documentació necessària per a sol·licitar les subvencions es troba detallada a les bases reguladores publicades al BOP, i el termini per a presentar les sol·licituds juntament amb la documentació requerida finalitza el 15 d'octubre del 2023.

Te puede interesar
Lo más visto