Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

El PSPV-PSOE de La Llosa ha presentat una candidatura encapçalada per José Guijarro.

El candidat socialista, José Guijarro, expressa el seu compromís amb la ciutadania afirmant que vol treballar en benefici d'aquesta i presenta un equip renovat amb idees noves.

Política 15/05/2023 Redacció Redacció
20230515 La Llosa

El PSPV-PSOE de La Llosa presenta una candidatura liderada per José Guijarro, qui repetirà com a capdavanter, juntament amb un equip renovat que aporta noves idees i ganes de treballar per a la localitat. Guijarro destaca que l'objectiu és governar l'Ajuntament de La Llosa per treballar en benefici de tots els veïns i veïnes, sense por d'expressar les seves idees polítiques, com succeeix actualment amb el govern del PP.

Una de les principals prioritats de la candidatura serà el desenvolupament del polígon industrial, aprofitant les oportunitats que ofereixen les polítiques i accions impulsades pels governs socialistes a la Generalitat Valenciana i a la Diputació de Castelló. Aquest treball buscarà generar ocupació estable i garantida per a un nombre cada vegada major de persones.

José Guijarro expressa la seva preparació i il·lusió per governar i compta amb el suport dels veïns i veïnes de La Llosa. Considera que és necessari propiciar un canvi en el municipi perquè la gent de La Llosa ho mereix. A més de Guijarro, la candidatura del PSPV-PSOE està integrada per María Luisa Gutiérrez, Joaquín Martínez, Sonia Moraga, Angel Pintado, Mónica Sabate i José Carbonell, a més de Sandra Pintado, Guillermo Ortiz, María José Centeno i Juan Vicente Badia com a suplents.

Te puede interesar

0_37071_1_bis

Javier Serralvo, portaveu de l'equip de govern, ha informat que la Junta Electoral de zona ha admès a tràmit un recurs presentat per l'executiu local en relació amb les denúncies i l'assetjament.

Redacció
Política 03/05/2023

Segons Serralvo, l'objectiu d'aquestes accions seria paralitzar l'Ajuntament i posar en dubte la seva gestió municipal. No tinc informació específica sobre els detalls o els esdeveniments específics que han donat lloc a aquesta situació, ja que la meva base de coneixement es deté a setembre de 2021.

Lo más visto

Newsletter