La Diputació haja aprovat un conveni de 150.000 euros per a promocionar turísticament els pobles de l'Alt Palància que van resultar afectats per l'incendi de l'any 2022.

aquesta aportació de 150.000 euros prové del Patronat Provincial de Turisme i serà gestionada per la Mancomunitat Intermunicipal de l'Alt Palància. Aquesta col·laboració entre diferents institucions demostra un esforç conjunt per a reforçar el sector turístic en aquesta zona i ajudar a compensar els efectes negatius de l'incendi sobre l'economia local.

General 16 de mayo de 2023 Redacció Redacció
_DSC7539

És encoratjador veure que el Patronat Provincial de Turisme de la Diputació de Castelló ha aprovat per unanimitat un conveni de col·laboració amb la Mancomunitat Intermunicipal de l'Alt Palància per valor de 150.000 euros. Aquests fons seran utilitzats per a despeses de promoció i dinamització turística en els municipis afectats per l'incendi de l'any passat.

Aquest conveni permetrà finançar despeses corrents, com campanyes de publicitat en mitjans de comunicació, edició de fullets informatius i organització d'accions per a promocionar la comarca i incentivar l'arribada de turistes. L'objectiu principal és generar activitat econòmica i crear llocs de treball per compensar els efectes negatius que l'incendi va tenir en la vida i l'economia d'aquests pobles.

Aquesta iniciativa forma part d'una resposta coordinada entre la Diputació de Castelló i Turisme Comunitat Valenciana (TCV) per a impulsar un Pla de Recuperació a la comarca afectada. Tant el Patronat de Turisme com TCV han contribuït amb una aportació de 150.000 euros cadascuna. És important destacar que serà la Mancomunitat de l'Alt Palància qui decidirà les pautes i accions a desenvolupar en el marc d'aquest conveni.

Te puede interesar
Lo más visto