És positiu saber que la Policia Local d'Almenara està realitzant una formació continuada sobre violència de gènere i en l'àmbit familiar.

La Policia Local d'Almenara estiguen acudint a un curs sobre violència de gènere i en l'àmbit familiar organitzat per l'IVASPE (Institut Valencià de Seguretat Pública i Emergències).

General 16 de mayo de 2023 Redacció Redacció
CURS POLICIA

És excel·lent saber que quatre agents de la Policia Local d'Almenara estan realitzant un curs organitzat per l'IVASPE a ESPAC-Castelló sobre violència de gènere i violència en l'àmbit familiar. Aquesta iniciativa demostra l'interès i la dedicació de la Policia Local d'Almenara en la formació continuada i l'actualització dels seus coneixements per a abordar adequadament aquestes qüestions.

És destacable que la Policia Local d'Almenara ja ha estat reconeguda i felicitada per la seua tasca en aquest àmbit. El seu treball dins del protocol viogen i la seua total implicació en la lluita contra la violència de gènere han estat reconeguts i valorats positivament per part de les autoritats competents. A més, és remarcable que, malgrat ser una plantilla de policia reduïda, la Policia Local d'Almenara està completament integrada en el protocol contra la violència de gènere, demostrant un fort compromís en aquesta àrea tan important.

Aquesta formació complementarà i enfortirà encara més les competències dels agents per a proporcionar suport i seguiment adequats a les víctimes de violència de gènere i violència en l'àmbit familiar. És un pas positiu cap a una millor protecció i assistència a les persones que pateixen aquest tipus de violència.

Te puede interesar
Lo más visto