L'Ajuntament d'Onda ha convocat el concurs de cartells per a la Fira de l'any 2023, oferint un premi de 700 euros al guanyador.

El disseny guanyador del concurs de cartells de la Fira de 2023 a Onda tindrà un ús especial. A més de ser utilitzat com a imatge representativa de l'esdeveniment, el cartell seleccionat serà utilitzat com a portada del llibre dedicat als festejos de la Fira.

General 17 de mayo de 2023 Redacció Redacció
Onda - Cartel Fira

L'Ajuntament d'Onda ha posat en marxa el concurs de cartells per a la Fira de 2023. El certamen buscarà un únic guanyador que rebrà un premi de 700 euros. El disseny seleccionat serà utilitzat com a portada del llibret amb la programació de les festes, amb l'objectiu de promoure la seva difusió i coneixement.

Els participants hauran de presentar dissenys que siguin representatius de la Fira d'Onda. Els cartells han de tenir un format vertical i s'hauran de presentar digitalment en un pendrive, amb una grandària de 60 cm d'ample i 85 cm d'alt i una resolució de 300 ppp, en el format de colors CMYK. A més, s'haurà de presentar una còpia impresa en paper DIN A4. Tots els dissenys han d'incloure el logo de l'Ajuntament d'Onda, així com les inscripcions "FIRA D'ONDA 2023" i "del 7 al 29 d'octubre".

Per participar en el concurs, cal omplir el formulari de sol·licitud i presentar els annexos corresponents, que es poden obtenir a través de la pàgina web de l'Ajuntament d'Onda o a les oficines municipals.

Les bases del concurs es publicaran en el Butlletí Oficial de la Província i en la pàgina web de l'Ajuntament. El termini per presentar els dissenys finalitzarà el 24 d'agost, i el guanyador signarà el seu treball en l'acte de presentació del nou cartell, que està previst per al 31 d'agost.

La Tinenta d'Alcalde de Festes, María Prada de Conflent, ha expressat que espera que la elecció del cartell guanyador siga difícil, ja que el nivell dels participants sol ser molt alt. A més, ha destacat la importància d'aquest concurs com a primer pas cap a la celebració de la Fira d'Onda, la setmana gran del municipi.

Te puede interesar
IMG_5802

Un dia d'oci i senderisme per Benicàssim

Redacció
General 14 de abril de 2024

Una excursió encantadora per fer a Benicàssim és la Ruta de les Viles, un passeig que et porta a descobrir l'impressionant arquitectura modernista que caracteritza aquesta localitat costanera

Lo más visto