La professora Sacramento Pinazo-Hernandis impartirà una conferència a la Diputació de Castelló sobre la participació de les persones majors en la presa de decisions.

La xarrada sobre la participació de les persones majors en la presa de decisions, organitzada per la Plataforma Castelló per la Justícia i contra la Corrupció i l'Associació de Convivència Parc Lledó, tindrà lloc el dimecres 17 de maig a les 19.00 hores en el Saló de Recepcions del Palau Provincial de Castelló.

General 17 de mayo de 2023 Redacció Redacció
cartel charla

La professora Sacramento Pinazo, presidenta de la Societat de Geriatria i Gerontologia de la Comunitat Valenciana, se celebrarà el dimecres 16 de maig a les 19.00 hores en el Saló de Recepcions del Palau Provincial de Castelló. Aquest acte està organitzat per la Plataforma Castelló per la Justícia contra la Corrupció i l'Associació de Convivència Parc Lledó, amb la col·laboració de la Diputació.

Durant la conferència, la professora Pinazo abordarà el tema dels estereotips negatius basats en l'edat i com aquests poden afectar la participació de les persones majors en la presa de decisions. Destacarà la importància de dissenyar ciutats i comunitats sostenibles per a afavorir la inclusió social dels adults grans.

La professora Pinazo, amb una àmplia trajectòria en el camp de la gerontologia i la psicologia, ha centrat les seves investigacions en temes com la soledat no desitjada en els majors i els diferents nivells de vulnerabilitat que aquest col·lectiu pot experimentar. A més, ha estat coordinadora tècnica de la Xarxa Envelliment i Vulnerabilitat de l'Imserso i ha impulsat programes universitaris per a majors de 55 anys en diverses localitats valencianes.

Aquesta xarrada representa una oportunitat per a reflexionar sobre la participació i el paper actiu de les persones majors en la societat i fomentar la seva inclusió i reconeixement.

Te puede interesar
Lo más visto