L'oficina de turisme de Sant Jordi està funcionant a ple rendiment de cara a la temporada estival després de la seva recent reobertura.

Iván Sánchez Cifre, responsable de l'oficina de turisme de Sant Jordi, destaca la importància de facilitar als turistes la informació més completa sobre tot el que el municipi ofereix.

General 17 de mayo de 2023 Redacció Redacció
Tourist Info SAnt Jordi

L'oficina de turisme de Sant Jordi ha recuperat la normalitat i funciona a ple rendiment després de la incorporació de la nova tècnica turística. L'Ajuntament de Sant Jordi manté obert el servei d'informació i assessorament a les instal·lacions del Centre Cívic, en horari de 9 a 13 hores, del dimecres al diumenge.

Iván Sánchez Cifre, l'alcalde de Sant Jordi, destaca la importància d'aquest servei per a proporcionar als visitants i turistes la informació més completa sobre tot el que el municipi ofereix. L'objectiu és assegurar-se que tots els visitants tinguin accés a la informació necessària per gaudir de les atraccions turístiques del poble. La nova tècnica turística, Rosana, ha estat treballant durant un mes i ja està a ple rendiment, preparant-se per a la propera campanya estival.

Cal recordar que fa un any i mig, Sant Jordi va obrir inicialment l'oficina d'informació turística al centre del poble per a facilitar als visitants informació completa sobre el municipi i fomentar la contractació d'allotjament i serveis turístics a les empreses locals i de la comarca.

L'oficina d'atenció turística també ofereix informació sobre els serveis proporcionats pels empresaris locals, especialment els relacionats amb el golf, ja que el camp de golf de Panoràmica és un dels principals atractius turístics de la zona.

L'alcalde ha destacat que l'oficina de turisme està activa en col·laboració amb Turisme Comunitat Valenciana i forma part de la xarxa Tourist Info, la qual cosa permet millorar la qualitat de la informació i proporcionar un tracte personalitzat als turistes.

Amb la reobertura de l'oficina de turisme de Sant Jordi, l'Ajuntament busca millorar els serveis turístics i promoure el turisme a la zona, fomentant la col·laboració institucional i professionalitzant els informadors turístics per garantir una experiència satisfactòria als visitants.

Te puede interesar
Lo más visto