L'Ajuntament de Benicàssim ha pres la decisió de reforçar la brigada municipal amb set peons addicionals durant la temporada alta.

L'Ajuntament de Benicàssim ha decidit incorporar set peons per reforçar els treballs de neteja, condicionament i manteniment de les platges durant el període estival.

General 17 de mayo de 2023 Redacció Redacció
GABINETE_DE_COMUNICACIÓN

L'Ajuntament de Benicàssim ha reforçat la brigada municipal per a la temporada estival amb la incorporació de set nous peons. Aquests treballadors s'encarregaran de diverses tasques, incloent la neteja, el condicionament i el manteniment de les platges, així com altres funcions relacionades.

El seu treball inclourà el muntatge i desmuntatge d'infraestructures de platges, reparacions i condicionament de mobiliari urbà, desbrossament i condicionament de camins rurals, així com suport en esdeveniments esportius, culturals i turístics com el muntatge d'escenaris, col·locació de pancartes i transport de material.

Aquest reforç és crucial per a mantenir la ciutat en bon estat i assegurar la qualitat dels serveis municipals durant la temporada alta. A més, també contribueix a generar oportunitats laborals per a la comunitat local.

Te puede interesar
Lo más visto