la Comunitat Valenciana, ha signat un conveni amb el Consell de Cambres deLa Comunitat Valenciana per a impulsar la competitivitat de les empreses i destinacions turístiques de la regió.

El secretari autonòmic de Turisme de la Comunitat Valenciana i el president del Consell de Cambres de la Comunitat Valenciana han signat aquest dimecres un conveni de col·laboració.

General 17 de mayo de 2023 Redacció Redacció
230517_PRES_FColomer_Convenio_Cámaras

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, i el president del Consell de Cambres de la Comunitat Valenciana, José Vicente Morata, han signat un conveni de col·laboració per a impulsar la gestió de la qualitat integral, l'emprenedoria, la competitivitat empresarial i la promoció de productes turístics durant l'any 2023.

El conveni estableix una inversió de 700.000 euros per part de Turisme, destinats a diferents actuacions a càrrec del Consell de Cambres Oficials de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de la Comunitat Valenciana. Aquestes actuacions tenen com a objectiu principal impulsar la competitivitat de les empreses i destinacions turístiques de la regió.

Entre les accions previstes en el conveni, destaquen:

Consolidació del Sistema Integral de Qualitat Turística en Destí (Sicted) a la Comunitat Valenciana, amb assessorament i assistència tècnica en els 40 destins Sicted de la regió, que compten amb prop de 1.900 serveis adherits.
Foment de l'emprenedoria i la competitivitat en el sector turístic, mitjançant transferència de coneixement, innovació i desenvolupament tecnològic, especialment dirigit a autònoms i petites i mitjanes empreses del sector. Aquestes accions s'articulen a través del programa Accetur.
Promoció de productes turístics en els mercats nacionals i internacionals, mitjançant la participació en fires, campanyes publicitàries, accions de comunicació i altres iniciatives promocionals.
Amb aquest conveni, es busca reforçar la col·laboració entre Turisme i el Consell de Cambres per a millorar la qualitat i la competitivitat del sector turístic valencià, així com promoure les destinacions i els productes turístics de la regió.

Te puede interesar
Lo más visto