Rafa Simó, membre del PSPV i representant del partit, destaca l'aposta del seu partit, liderat per Ximo Puig, per l'habitatge social com a mesura per a protegir i defensar els col·lectius vulnerables.

El candidat del PSPV a les Corts per Castelló celebra la iniciativa dels socialistes de Santa Magdalena de Polpís d'adquirir un immoble i rehabilitar-lo per a famílies en risc d'exclusió social, joves i gent major.

Política 17 de mayo de 2023 Redacció Redacció
IMG_1205

El candidat del PSPV a les Corts per Castelló, Rafa Simó, aplaudeix la iniciativa de l'alcalde de Santa Magdalena de Polpís, Sergio Bou, d'adquirir un immoble actualment en mans de la banca per a rehabilitar-lo com a habitatges socials. Simó destaca el compromís del president Ximo Puig d'abordar la problemàtica de l'accés a un habitatge digne i assequible en la pròxima legislatura.

Simó assenyala que el govern de Puig té la voluntat de col·laborar amb els municipis en aquesta qüestió i estarà al costat de l'Ajuntament per a adquirir la propietat del bloc i dur a terme la seva rehabilitació a preus raonables. La proposta plantejada per la candidatura liderada per Sergio Bou consisteix a repartir els 18 habitatges existents en sis per a famílies en situació de vulnerabilitat, sis per a joves locals i sis més per a persones majors amb mobilitat reduïda. Simó destaca que aquests són els col·lectius que més pateixen aquesta situació i que necessiten especial atenció per a poder dur a terme els seus projectes de vida en aquesta localitat.

El candidat del PSPV afirma que el partit continua apostant per una vida digna i treballarà per assegurar la qualitat de vida mitjançant mesures com la llei d'habitatge i de qualitat de l'arquitectura, el programa de bo lloguer jove i el Pla Estatal de l'Habitatge 2022-2025.

Durant la seva visita a Santa Magdalena de Polpís, Simó ha tingut l'oportunitat de conèixer de primera mà el projecte, acompanyat per Ernest Blanch, integrant de la llista autonòmica, i Ana Edo, senadora.

Te puede interesar
Lo más visto