En el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) s'ha publicat la convocatòria d'ajudes a la modernització i digitalització d'empreses privades de transport de viatgers i mercaderies.

Les ajudes per a la modernització i digitalització d'empreses privades de transport de viatgers i mercaderies estan valorades en un total de 11.741.984 euros.

General 17 de mayo de 2023 Redacció Redacció
230517_foto_ayudas modernización transporte viajeros y mercancias

Aquestes subvencions, convocades per la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, amb una dotació de 11.741.984 euros, tenen com a objectiu millorar l'eficiència i la competitivitat del sector de transport a través de la digitalització i altres mesures innovadores.

Les empreses beneficiàries d'aquestes ajudes són les pimes amb residència fiscal a la Comunitat Valenciana que siguin titulars d'autoritzacions de transport públic de mercaderies o de viatgers amb autobús, així com els operadors de transport i les empreses carregadores involucrades en la cadena de transport. També es permet que les empreses que presten servei públic de transport urbà amb autobús i les empreses que intervenen en el procés de transport de mercaderies com a carregadors o expedidors puguin sol·licitar aquestes ajudes.

Les actuacions que es poden finançar amb aquestes subvencions inclouen la modernització en la gestió de documents de control electrònics, la implementació de sistemes de navegació i informació en temps real per als serveis de transport de viatgers, aplicacions per a reclamacions electròniques i la millora dels sistemes de venda de bitllets, entre altres.

El termini de presentació de sol·licituds estarà obert fins al 30 de juny de 2024. Les empreses interessades hauran de presentar una sol·licitud per a cada categoria de solucions de modernització sol·licitada, amb un màxim de dues categories per empresa beneficiària. Per obtenir més informació i accedir a la convocatòria completa, es recomana consultar el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana (DOGV).

Te puede interesar
Lo más visto