Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Maria Jiménez, alcaldessa d'Orpesa, ha expressat el seu compromís en consolidar aquesta localitat com una potència turística.

La candidata socialista, Maria Jiménez, destaca la importància de convertir Orpesa en seu del Centre de Desenvolupament Turístic (CDT) en la pròxima legislatura.

Política 17/05/2023 Redacció Redacció
CC982EC3-4559-43A0-9F8B-7FADA8C74E4C

Maria Jiménez, candidata del PSPV-PSOE a l'alcaldia d'Orpesa, destaca els avenços realitzats durant aquests anys per consolidar Orpesa com a potència turística. S'han establert les bases d'una nova manera d'entendre el turisme i s'han realitzat esforços per atraure grans inversions, com els 3.000.000 d'euros dels Fons Next Generation de la Unió Europea, destinats a projectes de millora del casc antic i altres àrees de la ciutat.

Jiménez presenta un programa d'accions amb vuit propostes centrades en temes com la protecció de les platges, la professionalització del sector turístic amb la creació d'un Centre de Turisme, el turisme accessible, la potenciació dels atractius únics d'Orpesa, la implementació d'un Pla de Sostenibilitat Turística i la implicació del sector mitjançant un consell sectorial públic-privat.

Jiménez destaca que el sector turístic és el principal generador d'ocupació i riquesa a Orpesa, i el seu equip té l'objectiu de continuar apostant per l'evolució i innovació d'aquest sector. L'objectiu és consolidar els avenços realitzats fins ara i continuar treballant per a millorar la localitat com a destinació turística.

Te puede interesar

0_37071_1_bis

Javier Serralvo, portaveu de l'equip de govern, ha informat que la Junta Electoral de zona ha admès a tràmit un recurs presentat per l'executiu local en relació amb les denúncies i l'assetjament.

Redacció
Política 03/05/2023

Segons Serralvo, l'objectiu d'aquestes accions seria paralitzar l'Ajuntament i posar en dubte la seva gestió municipal. No tinc informació específica sobre els detalls o els esdeveniments específics que han donat lloc a aquesta situació, ja que la meva base de coneixement es deté a setembre de 2021.

Lo más visto

Newsletter