L'IVAJ (Institut Valencià de la Joventut) és l'organisme encarregat de gestionar les places en albergs i campaments per a grups juvenils a través del programa Viu l'Estiu.

Les instal·lacions dels albergs i campaments gestionats per l'IVAJ en el marc del programa Viu l'Estiu ofereixen als grups juvenils serveis de pensió completa, que inclou les tres àpats principals (esmorzar, dinar i sopar). A més, s'inclou l'allotjament en habitacions compartides amb lliteres o altres tipus d'allotjament adequat per a grups.

Educació 18 de mayo de 2023 Redacció Redacció
foto ivaj

Segons el DOGV, s'ha adjudicat un total de 29 entitats, incloent associacions juvenils, grups escolars, ajuntaments i altres entitats públiques o privades. Aquestes entitats tindran l'oportunitat de gaudir de les instal·lacions que ofereix l'IVAJ per dur a terme activitats d'oci educatiu durant l'estada.

Els albergs que formen part d'aquesta oferta concertada ofereixen un total de 2.501 places. Entre ells es troben Biar, l'Argentina, Sant Crist de la Mar, Muro d'Alcoi, La Marina i Mar i Vent. Pel que fa als campaments, s'ofereixen un total de 4.733 places, incloent el Jaume I amb cabanes i botigues, així com el campament de Navalón.

Els serveis proporcionats en aquestes instal·lacions inclouen l'allotjament en habitacions compartides o en tendes i cabanes equipades amb matalassos i material d'acampada. A més, es proporciona alimentació en pensió completa, servei de socorrisme en els casos que hi hagi piscina oberta i assegurança de responsabilitat civil i d'accidents.

Les entitats adjudicatàries tenen un termini de 10 dies hàbils per formalitzar la reserva, mentre que les entitats no adjudicatàries podran sol·licitar les places sobrants. La informació sobre aquestes places disponibles es pot consultar a la web de l'IVAJ.

Aquesta oferta concertada respon a la creixent demanda de grups i associacions juvenils que busquen l'oci educatiu com a eina d'educació no formal durant tot l'any.

Te puede interesar
Lo más visto