L’Ivace publica la classificació de les àrees industrials de la Comunitat Valenciana amb un total de 296 bàsiques i 6 avançades

La llei d'àrees industrials de la Comunitat Valenciana estableix les categories de bàsica, consolidada i avançada segons les dotacions i serveis que ofereixen els parcs empresarials.

General 18 de mayo de 2023 Redacció Redacció
230518_ECO_foto1_classificació_àrees

Segons el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV), s'ha publicat la resolució del conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, per la qual s'actualitza la classificació de les àrees industrials de la Comunitat Valenciana. Aquesta classificació és realitzada per l'Ivace i es basa en els requisits i serveis que ofereixen les àrees industrials.

Ara hi ha un total de 296 àrees industrials classificades com a bàsiques i sis àrees classificades com a avançades a la Comunitat Valenciana. Les àrees industrials bàsiques compleixen amb els requisits i serveis bàsics establerts pel planejament i la normativa urbanística i local per a l'ús industrial.

Pel que fa a les àrees industrials avançades, sis àrees han obtingut per primera vegada aquesta classificació. Aquestes àrees són Las Atalayas d'Alacant, Cotes Baixes d'Alcoi, Cotes d'Algemesí, Parc Industrial Juan Carlos I d'Almussafes, Fuente del Jarro i València Parc Tecnològic de Paterna. Per ser classificades com a avançades, aquestes àrees han de complir amb els requisits especificats en l'article 32 i 33 de la Llei d'àrees industrials, incloent la constitució d'una Entitat de Gestió i Modernització o entitat de conservació urbanística i el compliment de diverses dotacions i serveis.

Després d'aquesta actualització, els municipis i les Entitats de Gestió i Modernització podran sol·licitar la modificació de la categoria de les seves àrees industrials segons els procediments establerts per l'Ivace.

Te puede interesar
Lo más visto