La ciutat d'Onda acollirà la fase final del Campionat d'Espanya d'handbol juvenil femení, en la qual participaran els millors equips d'aquesta categoria.

Aquest cap de setmana tindrà lloc a Onda les semifinals i la gran final del Campionat d'Espanya d'handbol juvenil femení. El Handbol Onda, com a equip local, és considerat un dels favorits per aquest torneig, destacant per la seva trajectòria i nivell de joc.

Esports 19 de mayo de 2023 Redacció Redacció
NDP-. Onda sede balonmano

El pavelló Víctor Cabedo d'Onda és l'escenari del Campionat d'Espanya d'handbol juvenil femení, on l'Handbol Onda és un dels equips destacats i aspirants al títol. Durant aquest cap de setmana, es disputaran els últims enfrontaments per a determinar els equips que arribaran a les semifinals.

Amb l'arribada d'un miler de visitants a Onda, la ciutat es converteix en el centre d'atenció d'aquest campionat, i les retransmissions en streaming a través del canal de YouTube de la Real Federació Espanyola d'Handbol donaran a conèixer la competició i la ciutat a tot el país.

Els partits d'avui inclouen l'Handbol Ikasa vs. Grup USA H. Mislata UPV a les 10.30 h, seguit de l'enfrontament entre ECA Malkaitz i Còrdova d'Handbol a les 12.30 h. A les 16.00 h, es disputarà el partit entre Handbol Montequinto Proin Ciutat de Dos Hermanas i Helvetia Anaitasuna. Finalment, l'Handbol Onda s'enfrontarà al Kukullaga Etxebarri a les 18.00 h.

Les semifinals tindran lloc demà, amb el primer partit a les 18.00 h i el segon a les 20.00 h. La gran final està programada per al diumenge a les 12.30 h, mentre que el partit pel tercer lloc es jugarà també el diumenge a les 10.30 h. L'esdeveniment esportiu ha situat Onda en el mapa del handbol juvenil a nivell nacional i ha posat de relleu el talent dels esportistes locals.

Te puede interesar
Lo más visto