La licitació per a l'adequació del Centre de Formació situat al carrer Major ha estat oberta de nou.

L'adequació del Centre de Formació del carrer Major inclourà la habilitació de 10 aules amb capacitat per a més de 200 alumnes, així com l'adequació d'espais per a reunions i conferències. El projecte forma part de l’Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible Integrat (EDUSI).

Educació 19 de mayo de 2023 Redacció Redacció
foto1

L'Ajuntament de Benicarló ha tornat a publicar a la Plataforma de Contractació del Sector Públic la licitació de la segona fase de rehabilitació del Centre de Formació del carrer Major. Aquest edifici, amb més de 130 anys d'història, s'adequarà per a ser utilitzat com a espai de formació per a persones adultes.

Després de la primera fase de consolidació de l'estructura, realitzada el 2020, aquesta segona fase inclourà treballs d'adequació funcional, redistribució d'espais i instal·lacions necessàries per a l'ús previst per al centre.

Segons el projecte d'obra, l'edifici comptarà amb un vestíbul, una consergeria, vuit aules amb capacitat per a 25 alumnes, dues aules amb capacitat per a 20 alumnes, una aula d'informàtica, una sala de reunions, dues sales per al professorat, dos despatxos i una sala magatzem. Amb una superfície útil de 600 metres quadrats, una vegada rehabilitat, el centre acollirà les classes de la Universitat Popular o de l'Escola d'Adults, a més de permetre realitzar xarrades, conferències i tallers.

L'import de la licitació és de 543.926,8 euros i el termini de presentació d'ofertes finalitzarà el 6 de juny.

Cal destacar que el projecte del Centre de Formació del carrer Major està cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) en el marc de l'Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible Integrat (EDUSI).

Aquesta és la segona vegada que l'adequació del centre de formació del carrer Major surt a licitació, ja que la primera convocatòria, publicada el desembre de 2022, no va aconseguir cap oferent.

Te puede interesar
Lo más visto