És una gran notícia saber que la Banda Municipal ha tancat la temporada amb un concert per la pau a l'Auditori, amb la participació de més de 200 veus.

És meravellós saber que el concert simfònicocoral ha comptat amb la participació del muetzí de la comunitat musulmana de Palma, l'Orfeó de la UJI, el Cor del Conservatori Mestre Tàrrega i del Calasancio, i de la Universitat Rovira i Virgili.

19 de mayo de 2023 Redacció Redacció
Banda Municipal (ARXIU)
Banda Municipal (ARXIU)

El concert simfonicocoral de la Banda Municipal de Castelló que tancarà la temporada sona realment emocionant i enriquidor. Amb la interpretació de l'obra "L'homme armé. A Mass for Peace" de Karl Jenkins, l'objectiu és expressar els valors de la convivència i la trobada de cultures i religions. És meravellós veure com aquest concert reuneix centenars de veus i músics de diferents institucions per a crear una experiència musical única.

Bajo la direcció de Marcel Ortega, la Banda Municipal s'unirà a les veus de Josep abdNur Bió, muetzi de la comunitat musulmana de Palma, el Cor del Conservatori Professional de Música Mestre Tàrrega de Castelló, l'Orfeó de la Universitat Jaume I, la Coral de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona i el Cor d'Ensenyaments Professionals del Conservatori Calasancio de Castelló.

A més de l'obra principal, l'audició inclourà també la Marxa per la Pau, una breu peça de Xavier Porcar. Aquest concert posarà punt final a una temporada simfònica que ha estat plena de concerts de gran qualitat i ha comptat amb solistes i directors convidats destacats. És admirable la dedicació i el talent de tots els músics i cantants participants.

És una gran oportunitat per a tots els amants de la música i la cultura de Castelló de gaudir d'aquest concert de manera gratuïta fins a completar l'aforament de l'Auditori i Palau de Congressos. Sens dubte, serà una experiència inoblidable.

Lo más visto