Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Després de onze anys tancat, el Centre d'Alzheimer de la Pineda de Castelló ha obert les seves portes.

Aquest centre és un recurs important per a l'atenció i el suport a les persones afectades per la malaltia d'Alzheimer i altres demències, així com per als seus familiars i cuidadors.

Sanitat 20/05/2023 Redacció Redacció

Després d'onze anys tancat, el centre d'Alzheimer de la Pineda de Castelló ha obert les seues portes per oferir assistència i atenció a les persones amb aquesta malaltia i als seus familiars. Aquesta és una gran notícia per a la comunitat local, ja que el centre és una font important de suport per a aquells que estan afectats per l'Alzheimer.

La reapertura del centre d'Alzheimer ha sigut possible gràcies als esforços conjunts de diferents institucions i organismes, així com a la col·laboració de professionals especialitzats i voluntaris. El centre compta amb instal·lacions i serveis adequats per proporcionar una atenció integral a les persones afectades, incloent activitats terapèutiques, suport emocional, teràpia ocupacional i altres serveis relacionats amb el benestar i el tractament de la malaltia.

Aquesta iniciativa és un pas positiu en la millora de l'atenció i el suport a les persones amb Alzheimer i les seues famílies a la Pineda de Castelló. Proporciona un espai acollidor i especialitzat on les persones afectades poden rebre la cura adequada i participar en activitats que promouen el seu benestar físic i emocional. També ofereix als familiars un lloc on buscar suport, compartir experiències i obtenir informació útil sobre com manejar la malaltia.

La reapertura del centre d'Alzheimer a la Pineda de Castelló representa una inversió en la salut i el benestar de les persones afectades per aquesta malaltia i una mostra del compromís de la comunitat envers aquesta qüestió. Amb aquesta nova oportunitat, s'espera millorar la qualitat de vida de les persones amb Alzheimer i donar-los el suport necessari per viure amb la malaltia de la millor manera possible.

Te puede interesar

Onda_ Ayuntamiento

L'Ajuntament d'Onda ha ofert a la Generalitat un habitatge digne per als tècnics d'emergències sanitàries que estan de guàrdia.

Redacció
Sanitat 09/05/2023

La nova seu proposada per l'Ajuntament d'Onda, al costat del Casal Jove, també podria acollir la SAMU (Servei d'Atenció Mèdica Urgent) 24 hores, segons la sol·licitud del govern municipal. Aquesta proposta té com a objectiu proporcionar instal·lacions òptimes per als professionals de l'emergència sanitària i garantir que puguin brindar el millor servei possible a la comunitat.

Lo más visto

Newsletter