Després de onze anys tancat, el Centre d'Alzheimer de la Pineda de Castelló ha obert les seves portes.

Aquest centre és un recurs important per a l'atenció i el suport a les persones afectades per la malaltia d'Alzheimer i altres demències, així com per als seus familiars i cuidadors.

Sanitat 20 de mayo de 2023 Redacció Redacció

Després d'onze anys tancat, el centre d'Alzheimer de la Pineda de Castelló ha obert les seues portes per oferir assistència i atenció a les persones amb aquesta malaltia i als seus familiars. Aquesta és una gran notícia per a la comunitat local, ja que el centre és una font important de suport per a aquells que estan afectats per l'Alzheimer.

La reapertura del centre d'Alzheimer ha sigut possible gràcies als esforços conjunts de diferents institucions i organismes, així com a la col·laboració de professionals especialitzats i voluntaris. El centre compta amb instal·lacions i serveis adequats per proporcionar una atenció integral a les persones afectades, incloent activitats terapèutiques, suport emocional, teràpia ocupacional i altres serveis relacionats amb el benestar i el tractament de la malaltia.

Aquesta iniciativa és un pas positiu en la millora de l'atenció i el suport a les persones amb Alzheimer i les seues famílies a la Pineda de Castelló. Proporciona un espai acollidor i especialitzat on les persones afectades poden rebre la cura adequada i participar en activitats que promouen el seu benestar físic i emocional. També ofereix als familiars un lloc on buscar suport, compartir experiències i obtenir informació útil sobre com manejar la malaltia.

La reapertura del centre d'Alzheimer a la Pineda de Castelló representa una inversió en la salut i el benestar de les persones afectades per aquesta malaltia i una mostra del compromís de la comunitat envers aquesta qüestió. Amb aquesta nova oportunitat, s'espera millorar la qualitat de vida de les persones amb Alzheimer i donar-los el suport necessari per viure amb la malaltia de la millor manera possible.

Te puede interesar
Lo más visto