Rafa Simó, secretari general de Joves Socialistes del País Valencià, ha reafirmat el compromís del president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, amb la joventut.

El cap de llista del PSPV-PSOE a les Corts per Castelló expressa la seva convicció de que, amb el president al govern de la Generalitat a partir del 28 de maig, el partit socialista continuarà posant les preocupacions i les necessitats de les persones joves com una prioritat.

Política 22 de mayo de 2023 Redacció Redacció
Reunió Joves

Rafa Simó, el cap de llista del PSPV-PSOE a les Corts per Castelló, ha destacat la seva participació en una reunió amb representants de diverses entitats de joventut, com la Federació Valenciana de Cases de Joventut, el Consell de la Joventut de Castelló, l'Associació Cinematogràfica Juvenil la Simulació i l'Associació Contra la Desinformació Social. Durant la reunió, Simó ha transmès el compromís ferm del president Ximo Puig en continuar impulsant mesures que faciliten la vida dels joves.

En la reunió, s'han destacat diverses mesures implementades durant els últims vuit anys, com el bo de lloguer jove, que ha comptat amb una inversió de més de 45 milions d'euros, així com les beques universitàries i els estudis universitaris. Simó ha ressaltat que mai abans un president havia tingut tant present la joventut com ho ha fet Ximo Puig, escoltant-los i implementant mesures per millorar la situació dels joves en àmbits com el de l'habitatge i els estudis.

Simó ha subratllat altres mesures adoptades pel president Ximo Puig en matèria de joventut, com la inversió en beques universitàries i estudis universitaris. A més, el president ha anunciat que l'Institut Valencià de Finances finançarà la promoció d'habitatges de lloguer assequible per garantir el dret constitucional a l'habitatge. També s'ha destacat la gratuïtat del transport públic per als joves menors de 30 anys, que ha suposat un estalvi de dos milions d'euros.

En resum, el PSPV-PSOE, encapçalat per Rafa Simó, manté un ferm compromís amb la joventut i les seves preocupacions, amb Ximo Puig com a president de la Generalitat Valenciana, i seguirà treballant per implementar mesures que millorin la situació dels joves en àmbits com l'economia, l'habitatge, l'esport i l'educació.

Te puede interesar
Lo más visto