La Diputació de Castelló i Espaitec han obert les inscripcions per al Global Program, una iniciativa que té com a objectiu impulsar l'emprenedoria i l'activitat empresarial a la província de Castelló.

El Global Program ofereix formació gratuïta i especialitzada de persones expertes en diferents àmbits empresarials.

General 22 de mayo de 2023 Redacció Redacció
CGP

El programa Castelló Global Program ha obert les inscripcions per a la seva onzena edició, amb l'objectiu de continuar impulsant les empreses de les comarques de Castelló. Aquest programa és organitzat per Espaitec i finançat per la Diputació de Castelló.

El programa ofereix formació gratuïta a través d'un equip d'experts en diferents àrees de l'àmbit empresarial i de la comunicació. A més de la formació, cada empresa comptarà amb el suport d'un mentor o mentora que les ajudarà a preparar el seu Pla de Creixement Empresarial, que hauran de presentar al finalitzar el programa.

Totes les empreses que treballen en qualsevol àrea poden participar en aquest programa, i les inscripcions estaran obertes fins al 9 de juny. Aquesta és una gran oportunitat per a les empreses de la zona per a adquirir nous coneixements i desenvolupar estratègies per al creixement i la millora dels seus negocis.

Te puede interesar
Lo más visto